Fiesta får topkarakterer i sikkerhed

| -

Fiesta får topkarakter i sikkerhed
Den nye Ford Fiesta er netop blevet vurderet som en af de sikreste i sin klasse af den anerkendte tyske automobilorganisation ADAC. Det var udfaldet af en crash-test udført af ADAC, som viste at Fiesta med et klart fire-stjerners resultat er blandt de absolut bedste biler i sit segment.

ADAC påpeger, at dette resultat er særligt godt i klassen for små biler, og bekræfter Fords Intelligent Protection System (IPS), som giver fører og passagerer en omfattende pakke af sikkerheds teknologier.Ford Fiestas Intelligent Protection System omfatter dobbelte to-trins airbags, der afpasser oppustningen af luftpuderne efter sammenstøddets karakter; side airbags; trepunkts seler og nakkestøtter på alle fem pladser; selekraft begrænsere; selestrammere; anti-dyk sæder samt pedal frikobling. Endelig er der mulighed for gardinairbags som ekstraudstyr.ADAC udfører crash-testen efter same protokol som Euro-NCAP organsiationen. Front, side og stolpe crash-tests bliver udført på bilerne, og resultaterne vurderes efter retningslinier som er i overensstemmelse med Euro-NCAP reglerne. Under disse hårde betingelser fik Ford Fiesta tildelt 28 ud af 34 mulige point – 30 ud af 34 inklusive gardinairbags.Dette resultat anbringer, med en komfortabel margin, Ford Fiesta i kategorien fire stjerner.

Automobilorganisationen ADAC udførte deres crash-test på den helt nye 3-dørs version af Ford Fiesta, der kommer til Danmark i marts 2003.))

Ford Fiesta på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Fiesta 1,0 EcoBoost Titanium Start/Stop 100HK 5d 6g
NYHED
139.900 kr.
Ford Fiesta
1,0 EcoBoost Titanium Start/Stop 100HK 5d 6g
Vejle
37.000
2018/2019
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Fiesta 1,0 EcoBoost Hybrid Titanium Start/Stop 125HK 5d 6g
FABRIKSNY
203.020 kr.
Ford Fiesta
1,0 EcoBoost Hybrid Titanium Start/Stop 125HK 5d 6g
Vejle
-
2021
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Fiesta 1,0 EcoBoost ST-Line
NYHED
129.900 kr.
Ford Fiesta
1,0 EcoBoost ST-Line
Kolding
52.000
2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev