Fiesta får topkarakterer i sikkerhed

|

Fiesta får topkarakter i sikkerhed
Den nye Ford Fiesta er netop blevet vurderet som en af de sikreste i sin klasse af den anerkendte tyske automobilorganisation ADAC. Det var udfaldet af en crash-test udført af ADAC, som viste at Fiesta med et klart fire-stjerners resultat er blandt de absolut bedste biler i sit segment.

ADAC påpeger, at dette resultat er særligt godt i klassen for små biler, og bekræfter Fords Intelligent Protection System (IPS), som giver fører og passagerer en omfattende pakke af sikkerheds teknologier.Ford Fiestas Intelligent Protection System omfatter dobbelte to-trins airbags, der afpasser oppustningen af luftpuderne efter sammenstøddets karakter; side airbags; trepunkts seler og nakkestøtter på alle fem pladser; selekraft begrænsere; selestrammere; anti-dyk sæder samt pedal frikobling. Endelig er der mulighed for gardinairbags som ekstraudstyr.ADAC udfører crash-testen efter same protokol som Euro-NCAP organsiationen. Front, side og stolpe crash-tests bliver udført på bilerne, og resultaterne vurderes efter retningslinier som er i overensstemmelse med Euro-NCAP reglerne. Under disse hårde betingelser fik Ford Fiesta tildelt 28 ud af 34 mulige point – 30 ud af 34 inklusive gardinairbags.Dette resultat anbringer, med en komfortabel margin, Ford Fiesta i kategorien fire stjerner.

Automobilorganisationen ADAC udførte deres crash-test på den helt nye 3-dørs version af Ford Fiesta, der kommer til Danmark i marts 2003.))

Ford Fiesta på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Fiesta 1,0 65 Trend
NYHED
69.900 kr.
Ford Fiesta
1,0 65 Trend
Grenaa
100.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Fiesta 1,0 SCTi 140 ST-Line
NYHED
204.900 kr.
Ford Fiesta
1,0 SCTi 140 ST-Line
Esbjerg Ø
-
2019
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Fiesta 1,25 60 Trend
NYHED
52.500 kr.
Ford Fiesta
1,25 60 Trend
Søndersø
150.000
2010
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev