Ford Fiesta fylder måske ikke ligefrem mest på vejene, da bilen jo hører til i segmentet for minibiler. Den fylder til gengæld i statistikkerne over salget af nye biler i Europa i løbet af de første seks måneder af 2015. Ja her fylder den så meget, at den endnu en gang er den mest solgte bil i miniklassen, og den næstmest solgte bil totalt set. Det er egentlig ikke så overraskende, da det har været tendensen i både 2012,2013 og 2014. Så Ford Fiesta kører egentlig bare videre på bølgen af succes.

Populær som brugt og ny

Ford kan tilmed glæde sig over, at salget i løbet af de første seks måneder af 2015 er steget med 3.6% i forhold til samme periode året før. Der er således solgt hele 173.999 nye Ford Fiesta i Europa fra januar til og med juni måned, viser tallene fra jato.com, som beskæftiger sig med det europæiske bilmarked, og som står bag undersøgelsen. 

Det er dog ikke kun som ny, at Ford Fiesta er populær, for den sælges også i stor stil på brugtbilsmarkedet. Biltorvets tal viser nemlig, at den i segmentet for minibiler ligeledes er mest solgt som brugt i løbet af det første halve år af 2015, og i forhold til samme periode året før er salget næsten steget med 20%. Hvis man ser samlet på brugtbilsmarkedet, så er Ford Fiesta dog kun den syvende mest solgte model, men det er igen et spring fem pladser op ad listen i forhold til året før. Så det kører for Ford Fiesta både som ny i Europa og som brugt i Danmark, hvor der i øjeblikket er 546 eksemplar til salg på Biltorvet, og dem kan du se her.