Ford Fiesta

Ford i samarbejde med Bang & Olufsen til den nye Fiesta

| Kristian Klarskov

Ford er stolte over at præsenterer et nyt samarbejde med B&O PLAY. Du kan fortsat synge karaoke på vej på arbejde i bilen, men nu med lækker lyd fra den danske audioproducent i kabinen. Det nye B&O PLAY audiosystem i ny Ford Fiesta er det mest kraftfulde i sin klasse.

Det lækre 675 Watt stærke audiosystem spillede mere end 5000 sange, så ingeniørerne under udviklingen kunne sikre sig, at systemet fra B&O PLAY lyder suverænt uanset om man er til Aqua, Metallica eller noget helt tredje.

”For mange er den musik de elsker en vigtig del af køreturen – det er deres helt eget soundtrack,” fortæller Jan Schroll, Supervisor for Multi-Media & Connectivity hos Ford Europa. ”B&O PLAY i den helt nye Fiesta vil give den bedste lydkvalitet til vores kunder – og deres yndlingsmusik vil lyde bedre end nogensinde før”. 

Ifølge Ford så tager B&O PLAY audiosystemet dig med tilbage til dengang du var til Metallica-koncert. Hele kabinen vibrere af den lækre lyd – både fra bandet og fra audiosystemet. Bandets energi og følelser kan mærkes, mens du sidder komfortabelt i din nye Fiesta, hvis Ford selv skal sige det.

”Vi elsker at bruge live-optagelser når vi tester systemet, for de viser, hvordan audiosystemet gengiver følelser gennem musikken – som var du selv til stede,” fortæller Stefan Varga, Acoustic System Engineer ved HARMAN International. ”I det øjeblik musikken giver mig kuldegysninger, ved jeg, at vi har ramt rigtigt”.

Ford er stolte over samarbejdet med B&O PLAY. Audiosystemet vil for første gang se dagens lys i den spritnye Ford Fiesta der lanceres i Danmark til sommer.

10 numre til turen
Ingeniørerne lyttede til over 5000 musiknumre da de testede det nye lydsystem fra B&O PLAY. Her er et lille udvalg, af det ingeniørerne lyttede til under testen:
AC/DC – Thunderstruck
Adele – Rolling In the Deep
Cécilie Norby – You
Deftones – Change
Ed Sheeran – I See Fire
Kings of Leon – Closer 
Linkin Park – When They Come For Me
LORDE – Royals
Pink Floyd – The Happiest Days of Our Lives
Tina Turner – Simply the Best

 

Ford Fiesta på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Fiesta 1,6 TDCi Ambiente
NYHED
5.000 kr.
Ford Fiesta
1,6 TDCi Ambiente
Brenderup Fyn
252.000
2008
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Fiesta 1,6 Titanium 120HK 5d
NYHED
64.800 kr.
Ford Fiesta
1,6 Titanium 120HK 5d
Slagelse
72.000
2011/2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Fiesta 1,0 EcoBoost Titanium 100HK 5d 6g Aut.
NYHED
124.500 kr.
Ford Fiesta
1,0 EcoBoost Titanium 100HK 5d 6g Aut.
Kolding
78.000
2015
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev