Nye tal viser, at juni måned 2015 var en rigtig god måned for bilbranchen. Der blev således solgt rekordmange nye biler, da tallene fra De Danske Bilimportører viser, at hele 21.361 nye biler kørte ud fra forhandlerne i løbet af måneden. Det er dog ikke kun salget af nye biler, der er i fremdrift. Således viser nye tal fra Biltorvet, at der har været en stigning i antallet af solgte biler i løbet af de første seks måneder af 2015 i forhold til samme periode året før.

Tyske favoritter

Der er tale om en lille stigning på samlet 1100 biler i løbet af de seks måneder, og det er i klassen for de små mellemklassebiler, at der er blevet solgt flest biler. Mest populær er VW Golf, der netop er at finde i denne klasse, og den er traditionelt efterspurgt på brugtbilsmarkedet. Den anden mest solgte bil i Biltorvets undersøgelse er en kollega til VW Golf, nemlig VW Passat, som vi finder i det større D-segment, hvor Toyota Avensis, som indtager tredjepladsen, også er at finde. 

Ford indtager scenen

På de efterfølgende pladser melder Ford sig i høj grad ind i kampen. Der er således tre Ford modeller i blandt de fire modeller, som udgør placeringerne fra nummer fire til syv. Det er kun Skoda Octavia, som kiler sig ind på en sjetteplads, som bryder Fords dominans. Eller finder vi Ford Focus på fjerdepladsen, Ford Mondeo på femtepladsen og så Ford Fiesta på syvendepladsen.

Top 10 over de mest solgte modeller ser således ud

  1. VW Golf
  2. VW Passat
  3. Toyota Avensis
  4. Ford Focus
  5. Ford Mondeo
  6. Skoda Octavia
  7. Ford Fiesta
  8. VW Polo
  9. Toyota Yaris
  10. Audi A4