I dag introducerer Ford en ny version af verdens bedst sælgende sports coupé, den legendariske Ford Mustang. Ifølge Ford bliver den nye Mustang mere avanceret end nogensinde før med banebrydende teknologier, uendelige tilpasningsmuligheder i det nye design og endnu bedre ydeevne fra kraftfulde motorer. ”Kunder rundt i Europa har vist en passion for Mustang, der tænder gnisten for fans overalt i verden,” fortæller Jim Farley, Executive Vice President og President for Ford Motor Company i Europa, Mellemøsten og Afrika. ”Den nye Mustang passer endnu bedre til de forventninger europæiske kunder har, med optimerede køreegenskaber, sofistikerede løsninger der inkluderer førerasssistanceteknologier som Pedestrian Detection – og en banebrydende 10-trins automatisk gearkasse giver endnu bedre ydeevne og effektivitet.”

Gør din Mustang til din egen
Den nye Mustang tilbyder uendelige mange tilpasningsmuligheder. Den helt nye 12 tommers LCD-skærm i instrumentpanelet giver mulighed for nem tilpasning og tre separate visninger. 
Kan du lide en hård affjedring når du drøner afsted, eller foretrækker du bare en blød styring, der gør din kørsel afslappende? Med det helt nye MyMode har du mulighed for at gemme din præference i køreindstillingerne, så du let kan skifte indstilling for affjedringen.

Selv motorlyden kan også ændres på den helt nye Mustang. Hvad enten du vælger en dyb rumlen eller en stille brummen, leverer den nye Mustang en lydoplevelse som aldrig før med det nye aktive udstødningssystem. Dette system kommer som standard på den nye Mustang GT i Europa og har et fuldt variabelt soundtrack, der matcher hele accelerationen.

For første gang kan bilister i den helt nye Mustang nyde godt af en bred vifte af Fords mange førerasssistanceteknologier. Bilister kan derfor føle sig sikrere i trafikken med teknologier som Pre Collision Assist with Pedestrian Detection, Distance Alert, Lane Keeping Aid, Lane Keeping Alert og Driver Alert system.

Ultimativ ydeevne
Ydeevne er Mustangs kerne-DNA – at kunne tilbyde spændingen ved accelerationen, unikke køreoplevelser og en oplevelse, der sent bliver glemt, er hvad Mustang drejer sig om.
De nye støddæmpere giver en bedre kørekontrol og innovative krængningsstabilisatorer giver en skarpere styringsrespons. 
I Mustang Performance Package kan der tilkøbes MagneRide støddæmper-teknologi, der kan optimere kørslen i alle situationer, så man altid har en jævn kørsel.


Motorer er der ikke gået på kompromis med. Den gennemprøvede 2.3 liters EcoBoost-motor er forbedret. Omdrejningsmomentet ved acceleration øges ved hjælp af ny teknologi. 
Den legendariske 5.0 liters V8-motor er tilbage, men i en endnu bedre udgave der har mere kraft og den går højere op i omdrejninger end nogen tidligere Mustang.
Hurtigere gearskifte, lavere friktionstab og hurtigere acceleration gør den helt nye 10-trins automatiske gearkasse til den bedste i Mustang nogensinde – og den er tilgængelig til både EcoBoost- og V8-motorer. Den nye 10-trins automatiske gearkasse vil afløse den nuværende 6-trins automatiske gearkasse.

Design med udtryk
Den nye Mustang byder på et mere aggressivt look. Et look der genspejles i den nye front, der ligger lavere, den nye frontgrill der giver et mere strømlinet udseende og en forfinet aerodynamik, nye ventilationskanaler i motorhjelmen og forlygter med fuld LED.
Bagerst på den nye Mustang ses en ny kofanger og spoiler. EcoBoost står som standard med en todelt udstødning, mens den V8-drevne Mustang GT står med en firedelt.

Den nye Mustang rammer de Nordamerikanske veje allerede dette efterår, men Europa følger hurtigt efter i starten af 2018.