Ford udvikler vugge til børn, der ikke vil sove

|

Er du småbarnsforældre og drømmer om en god nats søvn? Så læs med her: En ny vugge udviklet af Ford kan hjælpe den nyfødte med at falde i søvn ved at simulere de beroligende bevægelser, de afslappende lyde og det bløde lys fra en køretur.

Mange nybagte forældre har det samme problem. Den nyfødte vil ikke sove – og der er kun én løsning, der virker: En køretur! Det beroliger den lille og vil hjælpe barnet med at falde i søvn på ingen tid.

Men det går ud over forældrenes nattesøvn. Nybagte forældre får gennemsnitligt fem timers søvn og mister det, der svarer til 44 dages søvn på et år. Snart kan forældrene få deres nattesøvn tilbage - og en nyfødt, der kan sove hele natten.

En vugge, der er udviklet af Ford, kan simulere bevægelsen og motorlyden af en køretur, der får den lille til at sove. Den kan endda simulere gadelysene.

Vuggen ligner en ganske normal vugge, men ved hjælp af en smartphone-app, vækkes vuggen ’Max Motor Dreams’ til live. App’en giver mulighed for at registrere og gengive de beroligende bevægelser, lyde og lys fra en bestemt køretur.

”Efter mange års samtaler med nybagte forældre, ved vi, at de ofte trænger til en god nats søvn. Selvom en hurtig køretur kan få den nyfødte til at sove, skal forældrene stadig være vågne og opmærksomme bag rattet,” fortæller Max Motor Dreams designer Alejandro López Bravo, fra det spanske atelier Espada y Santa Cruz.
”Max Motor Dreams kan gøre dagligdagen for mange nybagte forældre bedre,” mener han.

Her på redaktionen ville vi selvfølgelig gerne teste den smarte vugge, men indtil videre er Max Motor Dreams kun en prototype. Men efter et stigende antal efterspørgsler overvejer man at sætte vuggen i produktion.
 

Ford på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Fiesta 1,25 82 Ambiente
NYHED
39.900 kr.
Ford Fiesta
1,25 82 Ambiente
Næstved
182.000
2009
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Ka 1,2 Trend Plus 69HK 3d
PRIVAT
38.000 kr.
Ford Ka
1,2 Trend Plus 69HK 3d
3230 Græsted
63.000
2012
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Focus 1,0 EcoBoost Titanium 125HK Stc 6g
NYHED
243.880 kr.
Ford Focus
1,0 EcoBoost Titanium 125HK Stc 6g
Aarhus V
9.000
2018/2019
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev