Ford

Ford Verve II

| -

Ford Verve II
 Nummer to ud af i alt tre konceptbiler afsløres i dag når dørene til dette års udgave af Guangzhou Motorshow åbnes.

Ford Verve Concept vises denne gang i en stilet 4-dørs version og henvender sig specielt til de asiatiske kunder. Den afsløres sammen med den spændende 3-dørs version, som første gang blev vist på Frankfurt Motorshow i september måned.

Den nye 4-dørs Verve Concept er sporty og coupé-agtig, og forstærker Fords design vision for det fremtidige B-segment.

Begge konceptbiler er designede og konstruerede af den europæiske afdeling af Fords globale produkt udviklingsteam, og viser hvordan man kan skræddersy bilers tiltrækning overfor kunder i Asien, såvel som i Europa.

Den tredje og sidste konceptbil bil afsløres på Detroit Motorshow som finder sted i januar.

Udtryksfuldt Design
Side om side i Guangzhou, præsenterer de to nye biler Fords 'kinetic design' formsprog, til hjertet af Asien.

Deres farver er inspireret af modeverdenen og farven på den nye Verve, kaldet 'Frosted Grape', komplementerer Frankfurt versionens fyldige 'Hot Magenta' farve.
Båret af den entusiastiske reaktion, som den første konceptbil opnåede i Europa, vil Ford designere nøje studere de asiatiske kunders reaktioner overfor den nye 4-dørs Verve Concept.
Guangzhou sedan-versionen bygger på Frankfurt-versionens meget karakteristiske udseende og fælles for dem begge er, at de deler en stærk front grafik med Mondeo.
Det er dog ikke planen at sælge 4-dørs versionen i Europa.

Glat og Dynamisk
Konceptbilens form gjorde det muligt at strække 'kinetic design' elementerne og udnytte dem fuldt ud, hvilket har givet bilen et glat og dynamisk udseende.

Set fra siden viser 4-dørs versionen en stolpeløs vindues profil, og sammen med skarpt aftegnede skærmkanter, udstråler den spænding og maskulinitet. Den dramatiske C-stolpe form bidrager med følelsen af dynamik imens den bagerste del af bilen, ligeledes tydeligt viser 'kinetic design' udseendet med fuldendte overflader og kraftige linjer.

Som enhver anden model på en catwalk er Guangzhou’s nye Verve Concept nydeligt påklædt. Fra den forførende farve ned til den mindste detalje, udstråler Verve Concept fornemmelsen af høj kvalitet, som man ikke normalt forbinder med en lille bil.

Bagruden på 4-dørs versionen stemmer overens med formerne af de højt monterede baglygter. Også denne unikke fremvisning, blev først set i forbindelse med den nye Ford Mondeo.

En mørk krom diffuser på den nederste del af kofangeren er ens med designet på 3-dørs versionen, men er dog udformet specielt til 4-dørs designet.

Ligesom sin søster, er den nye Verves ansigt kraftigt og sporty, men samtidigt også venligt og indtagende. Fronten domineres af en stor omvendt trapez-formet grill samt en stor Ford oval.

Motorhjelmen karakteriseres af højt skulpturerede dynamiske former og de udprægede LED forlygter – inspireret af Mondeo – giver Verves ansigt en venlig, åben og indbydende personlighed.
Begge Verve Concept biler har 18" aluminiums fælge og lav-profil dæk, hver pyntet med en stribe der matcher bilernes karrosseri farver.

“Den første del af Verve-historien blev afsløret i Frankfurt og bestod af 3-dørs versionen, som var specielt udviklet til det europæiske B-segment marked", kommenterede Martin Smith, Ford Europa. "Anden del som præsenteres i Guangzhou, skal vise hvordan vi kan skabe en specifik model der henvender sig til asiatiske kunder, men som samtidigt også er en tydelig del af den samme 'kinetic design' familie."

"Ved at se de to Verve konceptbiler sammen, kan man begynde at se hvor spændende lille-bils segmentet vil blive, når det engang rammer markedet,” sagde Smith.

Ford på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford S-MAX 2,0 TDCi 163 Titanium aut.
NYHED
179.900 kr.
Ford S-Max
2,0 TDCi 163 Titanium aut.
Slagelse
141.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Galaxy 2,0 TDCi Collection Powershift 163HK 6g Aut.
NYHED
149.900 kr.
Ford Galaxy
2,0 TDCi Collection Powershift 163HK 6g Aut.
Vodskov
223.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford S-MAX 2,0 EcoBlue Titanium aut. 7prs
NYHED
424.900 kr.
Ford S-Max
2,0 EcoBlue Titanium aut. 7prs
Grindsted
14.000
2019
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev