Ford Verve Koncept

|

Ford viser ny Konceptbil i Frankurt
Ford Verve er en frisk og farverig konceptbil der antyder Fords fremtidige design vision for små biler.

"Verve præsenteres i Frankfurt for at registrere publikums reaktioner i mens bilen er under udvikling," siger John Fleming, president og CEO for Ford Europa.


Dette er uden tvivl vores mest udtryksfulde bilmodel til dato, fastslår Martin Smith, Executive director of design hos Ford Europa. Den demonstrerer de dynamiske muligheder der er for Fords nye formsprog 'kinetic design' til en avanceret og modebevidst generation.

Smith bruger ord som "præcisionsskulptureret", "smidig muskulatur" og "atletisk" for at beskrive karrosseriformen, som med sin B-stolpeløse struktur giver et coupé-lignende indtryk.

"Vi ønsker at udtrykke hvordan vi mener at Fords fremtidige små biler skal se ud, siger Stefan Lamm, Chief Exterior Designer, Ford Europa. "Ford Verve er et tydeligt tegn på vores ambition om at indtage en ledende position i B-klassen og skabe individuelle biler til individuelle kunder, ligesom med S-MAX og den nye Mondeo.

Ford Verve er lige dramatisk indvendigt, som udvendigt og overflader, farver og materialer bidrager alle til et moderne udseende.

Den frihed som designerne fik, har hjulpet dem til at indføre 'kinetic design' i interiøret på Ford Verve. Blandt andet er mange af de traditionelle løsninger blevet forkastet, specielt hvad angår arkitekturen af instrumentpanelet, som får et traditionelt instrumentpanel til at virke gammeldags.


"Dette er et kvantespring i brugen af 'kinetic design'," siger Niko Vidakovic, Fords Chief Interior Designer. "Denne type visuel innovation, der knytter interiøret til eksteriøret, tror vi, at vi er alene om."

"En ny generation af købere, der er født og opvokset med mobiltelefoner og lignende elektronik, vil helt klart føle sig hjemme i dette interiør, som overgår standarden i den typiske B-klasse," mener Vidakovic.

Med Verve stræber Ford efter at skabe et præcist udtryk for en helt bestemt stil. Udtryksfulde og harmoniske farvekontraster, samt behagelige materialer, frembringer en følelse af høj kvalitet.

Samtidig med at arbejdet med en ny generation af små biler fortsætter, håber Ford at kunne måle publikums reaktioner på Verve's avancerede design på dette års internationale biludstilling i Frankfurt.


Martin smith fortæller at tilbagemeldingen fra publikum vil være yderst vigtig, for den design-mæssige retning man vil vælge for den nye bil. "Ford Verve er et dynamisk førstehåndsindtryk for de tanker vi har gjort os og den vil bidrage til design-DNA'et for vores næste produktgeneration," siger han.

Ford på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Transit 350 L3H1 2,2 TDCi Trend RWD 155HK DobKab 6g
NYHED
Ring for pris
Ford Transit
350 L3H1 2,2 TDCi Trend RWD 155HK DobKab 6g
Horsens
74.000
2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Mondeo 2,0 TDCI Aut. 140HK Stc
PRIVAT
80.000 kr.
Ford Mondeo
2,0 TDCI Aut. 140HK Stc
2600 Glostrup
174
2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Ka 1,3 60HK 3d
NYHED
9.600 kr.
Ford Ka
1,3 60HK 3d
Middelfart
218.000
2001/1999
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev