Freelander bedste 4x4

Efter en hård dyst i kuperet terræn, sand og mudder på Aalborg Kasernes øvelsesterræn og på asfalt kan Land Rover Freelander 2, som kom på markedet herhjemme i februar, smykke sig med titlen ”Årets 4x4 i Danmark 2007”.

Freelander 2 var bedst, når man lagde resultaterne af alle discipliner sammen. Dermed kunne den kompakte Land Rover model køre sejrrigt ud af dagens strabadser i skarp konkurrence med 11 øvrige deltagere.

”Freelander 2 er suveræn i terrænet og samtidig særdeles velkørende på landevej. Hertil kommer et flot design og et højt komfortniveau,” siger adm. direktør Per Temmesen, Land Rover Danmark A/S, i en kommentar til resultatet.

Netop kombinationen af off- og on-road egenskaber var et meget fremtrædende element, da Land Rover udviklede Freelander 2 - som efterfølger for den første Freelander. Denne skabte sin helt egen ”Premium Class” inden for kompakte firehjulstrækkere og har lige siden været blandt Europas mest solgte 4x4.

”Årets 4x4” dyst er den eneste årlige af sin slags i Danmark. Bag den står henholdsvis Biltorvet.dk og 1stMediaBank. Biltorvet er de professionelle bilforhandleres egen internetportal og drives af Dansk Automobilforhandler Forening (D·A·F). 1stMedia Bank er et mediebureau og forlag. Motorjournalister fra de to virksomheder stod for testkørslerne, som varede en hel dag.