Siden modellens debut i 2006 har Bentley Continental GTC været en enestående salgssucces i mere end 50 forskellige markeder verden over og har tiltrukket mange yngre købere til det engelske Bentley mærke. Kunderne er især tiltrukket af modellens slanke, stilfulde design, de mange håndværkstraditioner i interiøret samt de raffinerede præstationer og imponerende køreegenskaber.


Med introduktionen af det nye Bentley Continental GTC modelprogram bygger den stolte og traditionsrige britiske bilproducent videre på succesen med en underspillet evolution af den iøjefaldende fremtoning og en række tekniske forbedringer, der yderligere vil fremhæve kombinationen af kraftfuld og uovertruffen komfort. Cabriolet-modellens appel fremhæves endvidere med den nye 610 hk Bentley Continental GTC Speed, der er inspireret af de legendariske "Speed modeller" fra 1920'erne og er den kraftigste cabriolet, Bentley nogensinde har bygget.

De nye Bentley Continental GTC modeller deler et friskt nyt udseende. Kølergrillen er mere opretstående med en kraftfuld kant, der tydeligt understreger den umiskendelige Bentley profil, og kofangeren har større luftindtag. De nyeste modeller er yderligere kendetegnet ved en kromkant om forlygterne, mens to nye eksteriør- og en ny interiør-farve er tilført den i forvejen imponerende liste af kombinationsmuligheder, der findes i en skræddersyet Bentley.

Standardversionen af Bentley Continental GTC har nye støddæmpere med nedsat friktion, der forbedrer kørekomforten. Som ekstraudstyr kan både den nye Bentley Continental GTC og Bentley Continental GTC Speed bestilles med letvægts keramiske bremseskiver, der er de største på en produktionsmodel i verden, samt en sofistikeret intelligent fartpilot, der ved hjælp af en radar monitorerer trafikken og tilpasser speeder og bremse derefter.

Bentley Continental GTCs karrosseri og exceptionelle vridningsstabilitet har ved flere lejligheder bevist, at det let kan håndtere den 6-liters håndbyggede W12-motors imponerende 560 hk. I den nye Bentley Continental GTC Speed er ydelsen i Bentleys twin-turbo W12 øget til hele 610 hk og for enden af den berusende acceleration er topfarten 322 km/t med taget oppe. Men selv med taget nede krydser Bentley Continental GTC Speed 300 km/t-mærket og har en topfart på 312 km/t.

Visuelt er Bentley Continental GTC Speed kendetegnet ved små designløsninger, der fremhæver modellens højere performance potentiale. Kølergrillen og luftindtagene i kofangeren har en mørkere fremtoning. Aluminiumsfælgene er i størrelsen 9.5J x 20 med Pirelli P-Zero dæk, undervognsgeometrien er finjusteret med en lavere ridehøjde, udstødningssystemet er bredere og der er en ny spoiler monteret på bagklappen for at øge aerodynamikken ved høje hastigheder.

Motoren i Bentley Continental GTC Speed yder ni procent mere end standardversionen, men det er det maksimale drejningsmoment, der er 15 procent højere, der for alvor vil imponere. Massive 750 Nm er til rådighed over næsten hele omdrejningsskalaen fra 1.700 o/min til 5.600 o/min. Accelerationen fra 0-100 km/t tager blot 4,8 sekunder, mens 0-160 km/t er overstået på bare 10,5 sekunder. Kræfterne overføres til asfalten gennem en seks-trins automatgearkasse fra ZF, hvor chaufføren har mulighed for manuelle skift på to skiftepadler placeret bag rattet.

Coupé-versionen Bentley Continental GT Speed er siden introduktionen i 2007 blevet den bedst sælgende GT model verden rundt og ifølge Bentley formand og CEO, Dr. Franz-Josef Paefgen forventer Bentley, at den nye Bentley Continental GTC Speed vil stå for en tredjedel af det samlede Continental GTC salg i modellens første produktionsår.

"Continental GTC Speed er en elegant Grand Touring Cabriolet helt efter Bentleys traditioner med modellens spændende kombination af præstationer, luksuriøse håndværk og moderne snit. GTC Speed fuldender Continental Speed programmet og udvider horisonten for de GTC-kunder, der ønsker en mere fokuseret køreoplevelse i en cabriolet."

Bentley Continental GTC og Bentley Continental GTC Speed kan allerede nu bestilles hos eneforhandleren i Danmark, Bentley Copenhagen med forventet levering i efteråret 2009.