HKH Kronprins Frederik bliver den første person, som ikke er en del af Fisker’s udviklingsteam, der kommer til at køre i den nye klimavenlige Fisker Karma. Kronprinsen vil køre rundt til de officielle arrangementer under COP15 klimakonferencen i København i denne Plug-in hybrid bil.

Tirsdag den 15. december 2009 besøger Kronprins Frederik Hopenhagen eventen kl. 16.15 på Rådhuspladsen, hvorefter han vil tage turen til Bella Centret omkring kl. 17.15.

Denne 4 dørs prototype, udviklet af amerikanske Fisker Automotive, kan køre 80km emissionsfri på en enkelt opladning af Lithium-ion batteriet, og yderligere 400km ved hjælp af en Range Extender i form af en effektiv 4-cylindret benzinmotor, der oplader batteriet. Økonomien ved blandet kørsel er 41,67km/l og udledningen af CO2 udgør bare 83 gram CO2/km – hvilket er markant mindre end de øvrige effektive hybrider i dag udleder. Og trods de pæne tal, kan en Karma nå de 100 km/t på under 6 sekunder, og topfarten er elektronisk begrænset til 200 km/t.