I en netop udarbejdet kvalitetsrapport fra Tyskland viser resultaterne, at sportsvogne fra Dr. Ing. h.c.F. Porsche AG tilbyder en enestående langtidskvalitet. Rapporten, der er blevet til i et samarbejde mellem det tyske bilblad Auto Bild og inspektionsmyndigheden TÜV, indeholder en yderst detaljeret liste over de mest almindelige fejl på de mere end otte millioner biler, der er blevet tjekket og testet i 2008 i overensstemmelse med TÜVs lovmæssige procedurer. Det høje antal af testede biler sikrer rapporten både kvalitativ og kvantitativ understøttelse.

Ifølge Auto Bilds TÜV Rapport har modelserien for både Porsche 911 og Porsche Boxster det laveste antal af fejl i alle alderskategorier mellem fire og elleve års ejerskab, og slutter dermed som nummer ét og to - blot i forskellig rækkefølge afhængig af kategorier. En særdeles imponerende faktor er, at mens der generelt ses en dramatisk stigning i antallet af fejl i takt med alderen, fastholder Porsche modellerne deres antal af fejl på et ikke kun lavt, men også konstant niveau.

Ved det velfortjente resultat beviser Porsche atter, at producenten fra Stuttgart også hører til blandt de allerbedste, når det gælder langtidskvalitet. Sidste års Auto Bild TÜV Rapport beviste allerede på daværende tidspunkt, at sportsvognene fra Zuffenhausen er næsten immune overfor fejl. Porsche 911 scorede en førsteplads i to alderskategorier og sluttede på en andenplads i to andre kategorier. Porsche Boxster fulgte flot op med en første-, tredje- og fjerdeplads.

De opnåede resultater er en konsekvens af Porsches produkt og udviklingsfilosofi, hvor der er fokus på en konstant strøm af evolution frem for revolution. Minutiøs tilrettelæggelse og en nøjagtig udviklingsproces sikrer en signifikant udvikling i teknologien uden at gå på kompromis med kundernes forventninger. Derfor er Porsches sportsvogne ikke kun kendetegnet ved en superb køreoplevelse, men også som pålidelige og værdistabile over en lang livsperiode. Det er især Porsche 911, der er blevet efterspurgt af kendere og entusiaster gennem sin mere end 40-årige modelperiode.