På Honda-standen vil man, til Paris Motorshow, finde flere modeller, der viser Honda’s nuværende og fremtidige engagement for at reducere miljøpåvirkningen fra Honda’s biler.

De to største debuter vil være den længe ventede Insight Hybrid Koncept, som er Honda’s seneste tilføjelse af modeller indenfor benzin/el hybrid.
Den nye Honda Jazz, der med forbedret brændstoføkonomi og lavere CO2 udledning end nogensinde før, tilføjer miljøvenlighed til sin praktiske og fleksible indretning, der gør Jazz helt unik.
Udover disse to store nyheder vil Honda for første gang vise den nye i-DTEC automat gearkasse som er udviklet specielt til 2,2 i-DTEC diesel motoren.

Honda Insight Koncept

Den nye hybrid model bliver starten på en ny strategi for Honda’s hybrid biler. Koncept modellen giver et godt billede af den nye Insight, som bliver en praktisk og fleksibel familiebil med god plads til både passagerer og bagage samt lav CO2 udledning og lavt brændstofforbrug.
Samtidig lover Honda, at prisen bliver så attraktiv at en helt ny og bredere gruppe af befolkningen vil have råd til at købe modellen. Denne strategi er drevet af Honda’s tro på, at fremtiden er, at den brede del af befolkningen skal kunne have råd til at vælge biler med lavt CO2 udslip.

Den nye Honda Jazz

De besøgende på Honda standen i Paris vil kunne se hele Jazz programmet, 1.2, 1.4 og 1,4 i-SHIFT. Den nye Jazz er en fristende 5 dørs model, der bliver specielt attraktiv for alle der overvejer at ”Downsize” til en mere økonomisk og praktisk bil.
Fleksibiliteten skal opleves, men vi kan f.eks. nævne at bl.a. bagsæderne der med et enkelt greb kan ligges flat ned. Men selv uden at sæderne er lagt ned rummer bagagerummet hele 399 (335 +64) liter.

i-DTEC automat gearkasse

Honda’s helt nye automat gearkasse til 2,2 i-DTEC diesel motoren vil også blive vist for første gang i Paris. Den nye gearkasse tilbydes kun til diesel motorerne. Under udviklingen af gearkassen er der lagt vægt på, at bevare den bedste effektivitet ved den nye diesel motor.