Hyundai Coupé i nyt design

Hyundai Coupé introduceres i Danmark i de kommende uger i en faceliftet udgave med fire eller sekscylindret dynamik under motorhjelmen.

Design & interiør

Af nye designelementer kan nævnes integrerede lygtehuse for, nye baglygter, ny frontspoiler, redesignede gæller i siderne og 17” letmetalfælge med fem dobbelte eger.

Interiøret er også opgraderet, og kabinen fremstår indbydende og smart. Det lysegrå loft får den til at føles mere rummelig, mens nyt instrumentpanel, nye dørhåndtag, betjeningsgreb og gearknop med krom understreger sportsvognsdesignet. Sportssæderne, som yder god støtte, er standard i sort/rød dellæder. Hyundai Coupé 2.0 har aircondition som standard og 2.7 versionen har automatisk klima anlæg.

Teknik & sikkerhed

Den faceliftede Hyundai Coupe leveres i to motorvarianter. 2,7 liters V6 motoren med 24 ventiler og sekstrins gearkasse yder 167 hestekræfter og giver Coupéen en topfart på 220 km/t. 100 km/t nås på blot 8,3 sekunder.

Den firecylindrede 2,0 liters benzinmotor med 16 ventiler og variabel ventilindstilling har 142 hestekræfter. Topfarten er 208 km/t. 100 km/t nås på 9,3 sekunder.

På sikkerhedssiden er den faceliftede Coupe som forgængeren udstyret med ABS med EBD, 4 airbags (hoved- og sideairbag). Som noget nyt har alle modeller af den faceliftede Coupe antiudskridnings systemet ESP og tractionkontrol.

De vejledende udsalgspriser ekskl. leveringsomkostninger er kr.:

2.0 CVVT 324.995,-

2.7 V6 389.995,- (valgfri manuel eller automatgear)