Hyundai vil lokke kunder fra almindelige biler over i elbiler med seks måneders gratis strøm, hvis de privatleaser, og nu uden nogen form for udbetaling.

Næsten hver femte nye bil i oktober måned var en el- eller opladningshybrid, viser de nyeste tal fra brancheorganisationen De Danske Bilimportører. Og nu vil Hyundai give salget af elbiler et ekstra skub: Fra 10. november giver det koreanske mærke de første seks måneders gratis strøm, når man privatleaser en Kona electric, Ioniq electric eller en Ioniq plug-in hybrid, som samtidig koster 0 kroner i udbetaling og kan leveres med det samme. Tilbuddet gælder et begrænset antal biler og kun på elbiler indregistreret fra den 10. november.

Velkommen til virkeligheden – vi kører 750 km i Hyundais elbil

Med leasing har man mulighed for at teste, om en elbil er det rigtige valg, før man køber. Da vi gerne vil give danskerne de bedste muligheder for at afprøve en elbil, betyder det blandt andet, at vi lige nu – i samarbejde med LeasePlan - giver 6 måneders gratis strøm til dem, der privatleaser vores elbiler. Samtidig tilbyder vi 0 kroner i udbetaling, siger Annegrethe Skovby, pressechef for Hyundai Danmark.

Det er et initiativ, man hilser velkommen hos LeasePlan, der selv arbejder med en detaljeret køreplan for fremtidens mobilitet.

Hos LeasePlan har vi et ambitiøst mål om at understøtte den grønne omstilling inden for biler, og med denne kampagne i samarbejde med Hyundai giver vi de private frontløbere en mulighed for at komme hurtigt og billigt i gang med at gøre en forskel for miljøet, siger Michael Olsen, CEO hos LeasePlan Danmark.

Mere strøm
En af de elbiler, man kan privatlease med gratis strøm i et halvt år, er Kona electric, der kører op til 484 kilometer på en opladning. Den koster fra 4.095 kroner/måneder med 0 kroner i udbetaling. Kona electric er udstyret med syv tommers touchskærm, Apple CarPlay og Android Auto, Bluetooth, klimaanlæg, bakkamera, fartpilot, el-sidespejle med varme og LED-sideblik, vognbaneassistent, eCall og automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse.

På langtur i brintbil – er Hyundai Nexo klar til Danmark?

Ioniq plug-in hybrid, som også er en del af tilbuddet om gratis strøm i seks måneder, byder bl.a. på otte tommers touchskærm med Apple CarPlay og Android Auto, Bluetooth, adaptiv fartpilot, varme i forsæder og rat, med Stop & Go-funktion, bakkamera, klimaanlæg med touch-betjening og eCall, samt træthedsregistrering. Hvis man fortrækker en Ioniq electric, som har en rækkevidde på op til 311 kilometer på én opladning, får man derudover bl.a. parkeringssensor både for og bag, aktiv vognbaneassistent og varmepumpe.

Fælles for begge modellerne er, at de kan privatleases for 0 kroner i udbetaling og fra 3.495 kroner/måneder for plug-in hybrid eller fra 3.795 kroner/måneder for Ioniq electric. Løbetiden på Hyundais privatleasing er 36 måneder og inkluderer 15.000 kilometer om året. Ekstra kilometer kan tilkøbes.

Hyundai Kona EV – kan en elbil virkelig blive Årets Bil?

Tilbuddet om seks måneders gratis strøm fra Clevers ladestandere gælder et begrænset antal biler. Efter de seks måneders gratis strøm fortsætter man automatisk som Clever Unlimited kunde eller Clever Unlimited Network kunde. Abonnement priser fra 245-749 kroner/måneder. Afhængig af model og valg af abonnement. Opsigelsesvarslet er løbende måned plus en måned. Hvis man vil have installeret sin egen ladeboks derhjemme, er det for egen regning.