Hyundai holder MPV-weekend med gode tilbud

I den kommende weekend den 1. og 2. november er der godt nyt for aktive og pladskrævende familier hos den lokale Hyundai-forhandler. Når dørene slås op lørdag klokken 11 kan den populære, meget rummelige og praktiske Hyundai Matrix nemlig fås med air condition uden merpris. Endvidere er prisen på Hyundai Trajet MPV (2,0 GL-benzin- og dieselmodellen) til syv personer sat ned med hele 20.000 kr. Det er en pris, som ingen andre MPV’er i denne størrelse kan matche. Så hvis du hører til dem, der ikke vil ”klemmes” ind i en mindre bil, er det altså i den kommende weekend, du med stor fordel kan kigge ind til forhandleren. Her kan du også deltage i konkurrencen om et gavekort på 15.000 kr. til Råd og Dåd Byggecenter.

Matrix rummer det hele
I Hyundai Matrix er der masser af plads og komfort til familien på fem, og indretningen er så fleksibel, at der med et snuptag kan skabes et bagagerum på 1.280 liter. Listen over praktiske detaljer er lang, og køreegenskaberne har fået ros af både motorpressen og alle dem, som allerede har købt en Matrix. Hyundai er kendt for masser af standardudstyr, og Matrix har blandt andet elruder, elspejle og centrallås. Den 1,6 liters benzinmotor med 16 ventiler har al den kraft, der er brug for. Og sikkerheden er i top med højdejustérbare seler med selekraftbegrænsere, fire airbags, fem nakkestøtter, de nyeste ABS-bremser og et sikkerhedskarosseri forstærket med højstyrkestål.

Bilen til et halve fodboldhold
Hyundai Trajet MPV er bilen, som kan rumme et halvt forboldhold (inklusive trænere). Til den store familie på fem til syv personer er den helt ideel. Men mindre kan også gøre det, for sæderne kan kombineres på et utal af måder, så Trajet MPV for eksempel har fire eller fem sæder og samtidig bagageplads til næsten hvad-som-helst. Den store bil tilbyder en fantastisk komfort. Den har masser af standardudstyr og et højt sikkerhedsniveau med blandt andet EBD. Ingen vil komme til at savne aflægningsplads, og på ryggene af forsæderne er der endog sammenklappelige flyborde.

Prisnedsættelsen på 20.000 kr. gælder den helt nye model og skyldes alene, at importøren har fået den til en bedre pris. Det får kunderne nu glæde af.
Der er åbent hos Hyundai-forhandleren mellem klokken 11 og 15 både lørdag og søndag.