Peugeot Bipper

International Van Of The Year 2009

| -

Peugeot BIPPER har netop modtaget prisen ”International Van of the Year 2009”. Prisen blev overrakt den 23. september på den
62. Internationale udstilling af varebiler i Hannover, hvor Peugeot for andet år i træk kunne bestige førstepladsen.

Peugeot har de seneste år oplevet stor succes med sit helt fornyede varebilsprogram. Sidste år opnåede Peugeot Expert både titlen ”International Van of the Year 2008” og den danske ”Årets varebil 2008”.
I år er der ikke mindre end to varebiler fra Peugeot på podiet i Hannover: På førstepladsen Peugeot Bipper og på andenpladsen den helt nye Peugeot Partner Van.

Den årlige kåring af ”International Van of the Year” har foregået siden 1992 af en jury bestående af anerkendte journalister, der repræsenterer 20 europæiske lande.

Peugeot Bipper er resultatet af et samarbejde med PSA Peugeot Citroën og Fiat om udvikling og produktion af lette varebiler og bliver fremstillet i Tyrkiet i partnerskab med Tofas

Juryen fremhævede især det unikke ved dette nye koncept: På den ene side er Bipper et helt nyt tilbud på det europæiske varebilsmarked med sin kompakthed, den optimerede varerumsvolumen (op 2.8 m3) og nyttelast (op til 610 kg) og samtidig opfylder dens fleksibilitet og manøvrelethed erhvervskundernes behov.

Titlen belønner desuden designet med de runde linjer, mens et andet argument for juryen har været dens lave brændstofforbrug og en CO2 udledning på kun 119 g/km for 1,4l HDi dieselmotor.

Peugeot Bipper på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Peugeot Bipper Tepee 1,4 HDi 70 Comfort
34.900 kr.
Peugeot Bipper
1,4 HDi 70 Comfort
Horsens
241.000
2009
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev