Kalenderen viser maj, så der er traditionen tro Supercar Sunday på AJ Tanken nord for København. Vi var med til årets første samling, og vi har samlet de fedeste biler fra dagen.

Selvom vejret ikke helt har opdaget, er vi ifølge kalenderen godt på vej mod sommer, og det betyder, at det er på tide at støve Webergrillen af og polere superbilen. Har du ikke en superbil selv, så sving forbi Arne Jacobsens flotte tankstation lige nord for København. Frem til slutningen af august vil der hver søndag fra klokken 10 til 12 være Supercar Sunday.

Superbiler på en superdag

Det er et arrangement, stablet på benene af Bil Magasinet i samarbejde med Olivers Garage, der holder til på tanken, og ideen bag er simpel. Kom ud og luft din superbil, og lad andre nyde den også. Det betyder, at du som bilinteresseret kan komme rigtig tæt på nogle meget flotte, dyre og specielle biler helt uden at skulle have penge op af lommen.

Italienske skønheder
Det er svært at sige superbil, uden at tænke Ferrari og Lamborghini, og det var netop disse to mærker, der dominerede Supercar Sunday søndag den 5. maj. En hvid Lamborghini Countach strålede i al sin overdrevethed, mens flere røde Ferrarier skinnede om kap med solen og hinanden.

Kald mig bare kylling – Jaguar F-Type SVR

Der var selvfølgelig også en del nyere Porscher og en smuk ældre 356. Mercedes var repræsenteret af en Mercedes-AMG GT, mens Japan var repræsenteret af en flot Toyota Supra og en noget speciel Suzuki Vitara X-90. Den nye og meget orange Renault Megane R.S. skinnede om kap med den lige så nye Ford Mustang, mens Audi e-tron og Tesla Model 3 holdt fanen højt for elbilerne.

Se billederne fra SuperCar Sunday

Har du selv lyst til at vise din superbil frem, så er du mere end velkommen. Der er ingen tilmelding og ingen regler – synes du selv, at du har en superbil, så tag den med.