Traditionelt har Jaguar været et særsyn i bilparken hos danske virksomheder. Men nu er der godt nyt til dem, der søger en firmabil, som skiller sig ud fra mængden. Med et konkurrencedygtigt beskatningsgrundlag kommer britisk stil og elegance inden for rækkevidde. Det er Jaguars XF model, som i den kommende tid kan ses parkeret ved virksomhederne.

Beskatningen på Jaguar XF starter fra kr. 547.764. Med den pris er Jaguar klar til at snuppe sin bid af markedet for luksusfirmabiler.

Jaguars selvtillid er hjulpet godt på vej efter at have fået førstepladsen i en engelsk kundetilfredshedsundersøgelse. Undersøgelsen måler tilfredsheden med blandt andet kvalitet og komfort blandt 18.000 bilejere, der har haft deres bil i over to år. Mens Jaguar ejerne i 2011 var de tredje mest tilfredse er de i 2012 rykket op som de mest tilfredse bilejere.

”Jaguar befinder sig i en spændende tid med hurtig udvikling. Satsningen på firmabilsmarkedet skal være med til for alvor at skubbe Jaguar frem i rampelyset og tage andele af firmabilssalget, der i dag er præget af de mere traditionelle biler, ” fortæller Per Temmesen, direktør i British Car Import, som importerer Jaguar i Danmark, Norge og Sverige.

Luksus som standard
Selvom Jaguar forventer, at XF modellen bliver mere udbredt blandt landets virksomheder, er Jaguar langt fra en traditionel firmabil. Designet bærer stærkt præg af britisk elegance. Den aggressive front og de aerodynamiske linjer signalerer sportsvogn for alle pengene.

”Jaguar XF skiller sig klart ud fra mængden. Det er en firmabil til dem, der tør vælge anderledes og som ikke vil risikere at stikke nøglen i den forkerte bil på parkeringspladsen, ” siger Per Temmesen.

I standardudgaven kommer Jaguar XF med blandt andet 8-trins automatgear med paddleshift, elektronisk justerbare forsæder, læderrat, der tilpasses elektronisk i både højde og længde og bi-xenon LED forlygter.

Uanset om valget falder på sedan eller stationcar-modellen, Sportbrake, som firmabil bærer bilen præg af at have køreoplevelsen i fokus. For at vække bilen til live er det tilstrækkeligt at trykke på den nøglefri Smart Key start system for herefter at opleve luftdyserne hæve sig. Jaguar XF er udstyret med automatgear og har fra 163 til 550 hk at gøre godt med.