Jaguar præsenterer deres hurtigste sports-sedan til dato
XFR-S, er navnet på Jaguar’s pragteksemplar af en sports-sedan, der netop er blevet præsenteret på Los Angeles Auto Show 2012. XFR-S tager alt det bedste med fra XFR og tilsætter en eksplosiv blanding af kraft, overskud og performance. Det gør den til Jaguar’s til dato hurtigste sports-sedan, som dermed lægger sig yderst i overhalingsbanen i den potente klasse. Med Jaguar’s nye skud på stammen i sin high performance RS-familie har den legendariske producent af biler i det absolutte luksussegment fået sin hurtigste, mest kraftfulde og adrætte sports-sedan nogensinde. Bilen er netop blevet præsenteret på Los Angeles Auto Show, som er et af de absolut vigtigste bilshows for Jaguar. XFR-S slutter sig til sin XKR-S-bror i den eksklusive 300 km/t-klub og er et lyslevende udtryk for Jaguar’s mangeårige og legendariske sports-sedan linje.


”XFR-S er en helt fantastisk bil, der bygger videre på XFR’s anmelderroste egenskaber. Sammen med alle de bedste karaktertræk fra sports-sedan’en gør det XFR-S til en eksplosiv sportsvogn. Det er bl.a. sikret med en otte-trins gearkasse, der inkorporerer Jaguar’s avancerede Quickshift-teknologi, som oprindeligt er udviklet til F-TYPE, og en 5.0 liters V8-motor med 550 hestekræfter, der skyder XFR-S af sted med 0-100 km/t på blot 4,6 sekunder – og videre til en elektronisk begrænset tophastighed på 300 km/t,” siger Per Temmesen, direktør, British Car Import A/S.


XFR-S indeholder tekniske funktioner fra både XKR-S og den helt nye F-TYPE sportsvogn. XFR-S er udviklet af Jaguar Land Rover’s specialiserede ETO-division, hvor man bl.a. har arbejdet intenst med bilens aerodynamik med omfattende brug af kulfiber. Samtidig lader design og konstruktion bilen fremstå med et karakteristisk selvsikkert udseende. De nye, bredere 20-tommer 'Varuna'-aluminiumsfælge er udstyret med specialudviklede og skræddersyede dæk for at maksimere grebet. "Jaguar’s sports-DNA kommer til udtryk i hele Jaguar’s XF sedan-linje. Dette karaktertræk er forstærket i XFR-S, og resultatet er en betagende kraftfuld og offensiv bil, der forener teknisk innovation, sporty design og en forbløffende præstation, der vil tilfredsstille selv den mest krævende chauffør," siger Per Temmesen og fortsætter: ”Vi glæder os til at introducere Jaguar XFR-S på alle de nordiske markeder fra andet kvartal 2013.