Kan du faktisk tjene penge på at købe en fed bil? Det er spørgsmålet, Bilnørderne stiller til kollegaen Anders Richter, der i dag er bedst kendt fra Bilklubben Podcast.

Normalt er der ikke noget finansielt mere tåbeligt end at købe en bil. Prisen falder drastisk, i det du triller ud fra forhandleren, og grønne ejerafgifter og service æder dine surt optjente penge. MEN hvad nu, hvis du faktisk kan tjene penge på at købe en fed, spændende eller anderledes bil? Det er temaet for det seneste afsnit af Bilnørderne.

Elbil med kæmpe campingvogn – Bilnørderne tester rækkevidde

De to venner har fundet et ekstremt fint eksemplar af BMW 135i Coupé, som de kører en tur i, mens de taler om, hvad der skal til for at gøre et godt køb. Og der skal ikke meget til at overtale de to til BMW’en og dens vellydende rækkesekser.

Bilklubben Podcast

Turen ender dog hos Bilklubben Podcast, hvor de to møder Anders Richter, som selv har god erfaring med at tjene penge på fede biler. Han deler ud af sine gode råd, og de tre diskutere alternative bud, som kan blive flere penge værd, uden at de koster millioner af kroner.

560.000 km - hvor meget Mercedes er der tilbage?

Se med, og få svar på, om Bilnørderne har valgt en bil, der faktisk vil kunne tjene dem penge.