Side om side med den nye Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder præsenterer Automobili Lamborghini S.p.A. to eksklusive og meget individualiserede supersportsvogne ved dette års Detroit Auto Show i USA. Malet i en unik matblå farve og udstyret med alle tilgængelige optioner af specialudstyr demonstrerer den udstillede Lamborghini Murciélago LP 640 og Lamborghini Gallardo LP 560-4 med al tydelighed den endeløse række af muligheder og individuelle løsninger, der findes gennem Lamborghinis Ad Personam individualiserings program hos specialisterne i Sant'Agata Bolognese.

"Ad Personam tilbyder enhver Lamborghini kunde mulighed for at erhverve sig en komplet eksklusiv model fra et unikt brand - én model der er helt i overensstemmelse med deres egen livsstil," forklarer Stephan Winkelmann, President og CEO for Automobili Lamborghini S.p.A. "En supersportsvogn fra Lamborghini er altid et fundamentalt udtryk for ejerens personlighed."

"Tænk det umulige" er mottoet for Lamborghinis individualiserings program. Ad Personam tilbyder en palet af muligheder for at tilføre en høj individuel stil til både eksteriør og interiør af en Lamborghini - hele vejen til modellen bliver helt sin egen.

Begge supersportsvogne der udstilles i Detroit er sådanne ekstremt individualiserede eksempler, malet i en matblå farve med en ny kraftfuld blå tone og skinnende finish. I denne nuance er både Lamborghini Murciélago LP 640 og Lamborghini Gallardo LP 560-4 elegante og raffinerede og alligevel ekstremt agile og dynamiske at se på. Det er en unik farve, der matcher perfekt til Lamborghinis unikke design.

Lamborghini er den eneste producent af supersportsvogne, der mestrer den svære og komplekse opgave at arbejde med de specielle matte farvenuancer. Ved siden af den nye blå farve er tre andre farver allerede medlem af Lamborghinis Ad Personam program: Nero Nemesis er matsort, mens den mathvide kaldes Bianco Canopus og Marrone Apus refererer til den særlig elegante matbrune farve, som programmet også indeholder. Endvidere tilbyder Lamborghini Ad Personam kunderne fuldstændig frihed til at vælge lige præcis den farve, som de ønsker.

I interiøret er begge modeller også individualiseret gennem Ad Personam programmet. Grundfarven i begge Lamborghini modeller er sort med farvekontraster leveret i fine syninger i samme farve, som eksteriør farven. Dette gælder for sæder, dørsider, loftshimlen og rattet. Samtidig er aluminiumsfælgene lakeret i en særlig sort med højglansnuance.

Ad Personam er en uudtømmelig kilde af muligheder for en fuldstændig unik styling af interiør og eksteriør på enhver Lamborghini. Farve og interiørdesignere fra Sant'Agata Bolognese har samtidig kreeret exceptionelt eksklusivt udstyr for hele modelprogrammet. Det omfatter blandt andet muligheden for yderligere at løfte de i forvejen førsteklasses produkter, specialisterne arbejder med til et endnu højere niveau. Kun det allerbedste og mest velduftende læder af den fineste kvalitet benyttes og alene sæderne har uendelig mange kombinationsmuligheder af materialer, farver og syninger. Det højteknologiske kulfiber sender associationer fra racerbanen med elementer, som kontrolpanelet for det fuldautomatiske klimaanlæg og grebet til håndbremsen udført i det glinsende materiale. Yderligere finish for ens individuelle stil er en omfattende mulighed for aluminiumsfælge i forskelligt design samt bremsekalibre i gul eller sølv.

Uden særlige begrænsninger kan Lamborghini opfylde så godt som alle kundeønsker til individualisering af netop deres Lamborghini, og for danskerne varetages denne procedure og rådgivning af eneforhandleren Lamborghini Copenhagen. Man kan sige, at når en ny Lamborghini opfylder, eller ligefrem overskygger, kundens personlige forventninger i form af farver, materialer og æstetisk perfektion, så har Ad Personam vist sin succes.