Kuffert & Kørehandskers er klar med en ny udgave af sin store automobilårbog. Forfatteren selv kalder den et kinderæg af bilentusiasme, som leverer hele tre ting: Masser af underholdning, et dybtgående elbilstema og en købshåndbog i form af det store leksikon.

Selvom det bliver sværere og sværere at identificere sig selv som bilentusiast uden at blive udskammet, hejser forfatter Henrik Dreboldt flaget for biler helt op i flagstangen. Han er nu klar med en ny bilbibel for entusiaster. Navnet er det meget mundrette Kuffert & Kørehandskers Automobilårbog Volume 2, og bogen er netop kommet på gaden, skarpt timet til at kunne blive en gave i anledning af Fars Dag den 5. juni.

Ny bilårbog er et kærlighedsprojekt til bilen

En hyldest til bilen

Ifølge Henrik Dreboldt er bogen en hyldest til bilentusiasmen. Bogen hylder V12’eren med en tur på tværs af Italien i en Lamborghini Aventador, den kigger på fremtiden for de pressede europæiske bilproducenter og leverer en række drømmegarager fra bilentusiaster som Anders Richter, Joachim Stender, Nikolaj Karlshøj, Jacob Dalby og Andreas Lang Hedegaard.

Danmarks største offroad-eventyr! Skagen or bust

Et stort elbilstema tager fat på flere af de bekymringer, den almindelige bilkøber har omkring elbiler, og bogen kigger nærmere på de mange nye kinesiske elbils-mærker, der strømmer til Danmark. Sidst, men ikke mindst er der bogens leksikon, der leverer 46 sider med en gennemgang af alle biler og bilmærker på det danske marked, og en købsanbefaling eller det modsatte af hver enkelt model. Kort sagt er bogen som en kinderæg og leverer hele tre ting: Masser af underholdning, et dybtgående elbilstema og en købshåndbog i form af det store leksikon.

Kampen om fremtiden – er el bedre end brint?

Bogen bestilles online på Kuffert & Kørehandskers webshop til 299 kroner. Har man endnu ikke købt sidste års bog og vil gerne starte en samling, så fås de begge til 459 kroner på.