Automobili Lamborghini S.p.A bringer liv til en legende med ”Lamborghini Miura Konceptet”

 

Lamborghinis nye talentfulde chef for designafdelingen, Walter de´ Silva kommer nu med sin første vision for Lamborghini; ”Lamborghini Miura Konceptet”. Et enkelt og retro-inspireret koncept for en af autobranchens mest kendte ikoner, legenden Lamborghini Miura.

Lamborghini Miura, som netop nu fejrer sit 40 års jubilæum, var oprindeligt designet af Marcello Gandini og blev officielt præsenteret på Geneva Motor Show i 1966 af Ferruccio Lamborghini og Nuccio Bertone. Op til i dag er Lamborghini Miura forblevet en af de smukkeste designede bil modeller nogensinde.

Med den nye koncept model, som indtil videre udelukkende er et koncept uden fast dato for produktionsstart, har Walter de’ Silva re-designet ethvert aspekt af den oprindelige bilmodel, men er forblevet absolut trofast overfor den originale form.

Den nye version er således tro mod den ekstraordinære renhed i linierne, som netop karakteriserer den originale Lamborghini Miura. Designerens fortolkning er defineret ved at raffinere konturerne og eliminere enhver overflødig detalje for at forstærke originalmodellens enkle og rene linier - og dermed perfekt afbalancerede proportioner, som har mange passionerede entusiaster.

 

Den re-designede undervogn løfter bilens strukturelle styrke og aerodynamiske performance til nye højder uden at forstyrre den fine æstetiske ligevægt. Selv de moderne træk, som er tilført interiøret, lysene og hjulene, er blevet omhyggeligt afstemt for at opnå et homogent design, som er såvel tidløst som umiddelbart genkendeligt.

”I løbet af de sidste to år” forklarer Walter de´ Silva, ”har jeg ofte drømt om at re-designe Miuraen”. Nu har jeg på grund af min nye stilling hos Lamborghini og en særdeles entusiastisk støtte fra Lamborghinis CEO Stephan Winkelmann endelig fået mulighed for at virkeliggøre min drøm.”