LDV har netop deltaget på 2 biludstillinger, den hjemlige "Transport 2007" i Herning i slutningen af marts og senest på den internationale erhvervsbilsmesse i Birmingham "Commercial Vehicle Show 07".

I Danmark vistes LDV Maxus i flere varianter, herunder korte og lange modeller med lavt, højt og ekstra højt tag. Foruden bilerne på standen var der også mulighed for at prøvekøre en LDV Maxus og den model der blev brugt her her var en Maxus 2,8T lang høj kassevogn med 120hk.

Messen var bemandet af folk fra både LDV Danmark A/S og fra LDV fabrikken i England, ligesom der var mange forhandlere repræsenteret på standen, og der var også mange LDV emner selvom besøgstallet totalt på messen ikke var tilfredsstillende.

LDV introducerede også en meget konkurrencedygtig leasingkampagne i samarbejde med Nordania Leasing A/S. Aftalen løber i 4 år / 100.000km og er dermed en meget realistisk og brugbar aftale, og det er til meget konkurrencedygtige priser, kampagnen løber til og med d. 30.6.2007.

I Birmingham, som er LDV`s hjemby, vistes foruden de kendte Maxus kassevognsudgaver også de nye Maxus minibusser og de nye Maxus chassisèr til individuel opbygning. Minibusserne er netop nu ved at blive vurderet til det Danske marked og det vides derfor ikke på nuværende tidspunkt om og i hvilke modeller de evt. kommer til Danmark.

Chassierne er derimod sikret introduktion i Danmark, det er en model som kunderne efterspørger og den forventes til Danmark i 4 kvartal i år. Motorprogrammet til busser og chassier bliver det samme som til kassevognene, altså de kendte 95hk og 120hk CDI motorer fra VM i Italien, disse suppleres dog af en 135hk udgave nu. Den nye 135hk motor er også fra VM i Italien og kan bestilles nu til levering i løbet af Juli måned og det er til en yderste konkurrencedygtig merpris på kun +6.000.- excl. moms i forhold til 120hk.

Generelt oplever LDV er øget interesse fra markedet, Maxus har været på markedet i ca. 1½ år nu og bilerne har vist sig at være både robuste og problemfri, hvilket også er i tråd med at LDV tilbyder markedets bedste garanti på ikke mindre end 4år/100.000km.

Foruden en øget interesse fra markedet er der også en øget interesse fra forhandlere, og der startes løbende nye forhandlere op. De seneste medlemmer af LDV familien er STS Biler A/S - også Toyota forh. i Herning, Mejlby Autoværksted ved Randers - også Chevrolet forh., og Autofair i Tørring.