Det er ingen hemmelighed, at Danmark er et af de dyreste lande i verden, når det drejer sig om priserne på nye biler. Derfor må langt de fleste også nøjes med biler i de mindre segmenter, mens modellerne i de større luksussegmenter er alt for dyre. Der findes dog heldigvis muligheder på brugtbilsmarkedet, hvor bilerne naturligt nok er længere nede i pris. 

Derfor har vi sammen med den uafhængige bilkonsulent Christian Levesen sat os for at finde tre bud på luksusbiler, der kan bruges som familiebil, men som også vil kunne bruges af direktøren. Budgettet er 500.000 kroner, hvilket selvfølgelig også er en sjat penge, men så kan man også finde nogle fremragende biler.

De tre biler Christian Levesen har fundet frem til via biltorvet.dk er følgende.

Lexus GS

En af verdens bedste serieproduceret biler. I virkeligheden har Toyota bare taget en i forvejen nærmest fejlfri bil og yderligere forfinet den. Virkelig en fantastisk køremaskine, som er fuldt på højde med Audi, BMW og Mercedes-Benz. Se mere til Lexus GS her.

Porsche Cayenne

En familievenlig Porsche. Bilen er bygget i fællesskab med Volkswagen i forbindelse med deres Touareg. Stort set samme undervogn, men ikke helt samme teknik. Porsche står nemlig selv for inkorporeringen af deres komponenter. Blandt andet har de over 150 patenter på deres model i forhold til Touaregen. En vigtig en af slagsen er krængningsstabilisatoren, som gør, at bilen krænger ganske lidt, og det er med til at give føreren en fornemmelse af lethed tiltros for en egenvægt på over 2500 kilo. Virkelig tysk kvalitet, når det er allerbedst. Se mere til Porsche Cayenne her.

VW Phaeton

Når VW giver den gas, gør de det fuldt ud. I VW Phaeton har de samlet alt det bedste i en bil. Bilen slog aldrig helt igennem. Ikke på grund af kvaliteten, for den er ligesom de to ovenstående biler helt i top, men på grund af prisen. Man kunne for samme penge erhverve sig en større Audi, BMW eller Mercedes-Benz, og de nævnte mærker har alt andet lige en større prestige foran bestyrelseslokalet. Se mere til VW Phaeton her.