I de to sæsoner, hvor Chevrolet Motorsport Danmark har deltaget i Danish Touringcar Championship, har Henrik Lundgaard siddet i den ene af teamets to Chevrolet’er. Det har været to sæsoner præget af fremskridt, der kulminerede med teammesterskabet og en andenplads i kørernes mesterskab i 2008. Nu ser Chevrolet Motorsports teamchef Kent Bo Steffensen og Henrik Lundgaard frem til endnu en sæson sammen.

"Jeg er meget glad for, at vi er blevet enige om at fortsætte samarbejdet. Vi gjorde store fremskridt fra 2007 til 2008, hvor vi etablerede os som frontløbere i DTC. Vi har opbygget en stor viden om, hvordan Chevrolet’erne fungerer bedst på de danske baner, og det er frugten af det arbejde, som vi skal høste i 2009," mener Henrik Lundgaard, som dog også er bevidst om, at yderligere fremskridt i 2009 bliver en krævende opgave. "Ja, hvis det skal gå fremad i 2009, så skal jeg vinde mesterskabet - men det er også målet," slår Lundgaard fast med et smil.

”Det er klart, at med de flotte resultater som Chevrolet Motorsport viste i 2008, er vi glade for, at Henrik Lundgaard fortsætter”, udtaler pressechef hos Chevrolet Danmark, Dorthe E. Arvin. ”I 2008 vandt vi teammesterskabet og 2. og 3. pladserne i kørernes mesterskab – altså 3 ud af 4 titler. I 2009 går vi også efter 3 titler, men denne gang er målet 1. pladsen”.