Lige nu er der denne lækre Camaro til salg på biltorvet.dk. Den er udbudt af JM Biler i Slagelse, og medejer Thomas Møller er ikke i tvivl: Han vil hellere have den, end de gamle klassiske amerikanere fra 60’erne – som fx den originale Chervolet Camaro Z28, der var en skjult racerversion af gadebilen.

Z28 i 90’er trim er også lettere tunet – du får 325 hk på baghjulene, stort bagtøj og fastere undervogn. Men i det hele taget er de nyere amerikanere lige Thomas Møllers kop the. Se, mærk og lær, hvorfor i videoen.

Ventilerne falder jo ikke langt fra knastakslen som man siger, og det er jo far og søn, der ejer JM Biler - farmand Jens Møller er også helt skør med amerikanere. Selv om vi kun skulle se Camaroen, kan Jens ikke dy sig for at vise sin perle frem fra garagen: En vaskeægte og meget original Pontiac Trans Am Firebird, præcis som den Burt Reynolds kørte i filmen Smokey and the Bandit.

Se den guldstribede Firebird og hør hvorfor JM Biler også har en vild Viper i udstillingen, der slet ikke skal sælges. Endnu.