Mitsubishi biler får nu markedets bedste samlede garantipakke

| -

I disse dage er der mange tusinde Mitsubishi ejere, der har grund til at glæde sig yderligere over deres nye bil, med det velkendte japanske diamantlogo.

Den 1. maj indførte den danske Mitsubishi importør 3 års garanti uden kilometerbegrænsning, der for fremtiden vil gælde for både person- og varebiler i det danske modelprogram.

Den forbedrede garanti, der sammen med 3 års gratis MAP nødhjælpsservice og 12 års garanti mod gennemtæring*), vil give Mitsubishi kunderne markedets bedste samlede garantipakke, gælder med tilbagevirkende kraft fra dags dato.

Den tilbagevirkende garanti omfatter samtlige Mitsubishi biler solgt i de sidste 3 år, og vil således også gælde de mere end 1.000 kunder, der allerede har købt den nye Mitsubishi Colt.

”Vi er glade for at kunne give de danske bilkøbere mere forbrugertryghed og en endnu bedre garantipakke med i købet, næste gang de sætter nøglen i en ny Mitsubishi bil” udtaler administrerende direktør Casper Schultz og fortsætter:

”Mitsubishi Motors er Japans ældste bilproducent og har i mange år været en anset del af et af verdens største industrikonglomerater. I disse dage sluttes ringen bogstavelig talt igen efter at Mitsubishi Heavy Industries, der startede bilproduktionen i 1917, har generhvervet aktiemajoriteten i Mitsubishi Motors og nu er garant for mærkets fremtidige udvikling og økonomiske stabiliet”.

*) 12 års garanti mod gennemtæring gælder Mitsubishi Colt og Grandis – øvrige Mitsubishi modeller har 6 års garanti mod gennemtæring

Mitsubishi på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mitsubishi ASX 2,2 DI-D Instyle aut. 4WD
NYHED
239.900 kr.
Mitsubishi ASX
2,2 DI-D Instyle aut. 4WD
Holte
50.000
2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mitsubishi Outlander 2,4 PHEV Instyle CVT 4WD
NYHED
424.900 kr.
Mitsubishi Outlander
2,4 PHEV Instyle CVT 4WD
Søborg
4.000
2020
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mitsubishi Space Star 1,2 Intense 80HK 5d
NYHED
59.900 kr.
Mitsubishi Space Star
1,2 Intense 80HK 5d
Bækmarksbro
58.000
2015
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev