Mitsubishi Motors og PSA Peugeot Citroën

| -

Mitsubishi Motors og PSA Peugeot Citroën Underskriver samarbejdsaftale om nye SUV’er

Takashi Nishioka, Chairman ved Mitsubishi Motors Corporation og Jean-Martin Folz, CEO for PSA Peugeot Citroën, har netop underskrevet den endelige samarbejdsaftale mellem de to virksomheder omkring produktionen af nye SUV’er.

Aftalen dækker en årlig produktion i Japan på 30.000 enheder til PSA Peugeot Citroën, baseret på en platform fra Mitsubishi Motors, der p.t. er under udvikling.

Med en planlagt lancering i Europa i 2007, vil de nye SUV’er være meget veludstyret inden for komfort, køreegenskaber og sikkerhed. Peugeot og Citroën modellerne vil kunne fås med Mitsubishi Motors’ nyligt udviklede benzin motorer med aluminium motorblok eller PSA Peugeot Citroën’s seneste generation af HDi diesel motorer med partikelfiltre. Disse brændstoføkonomiske diesel biler med lav partikel-emission vil være bemærkelsesværdigt miljøvenlige.

I Japan vil Mitsubishi-modellen blive lanceret i efteråret 2005. I Europa vil modellerne fra de tre mærker; Peugeot, Citroën og Mitsubishi (europæisk udgave) blive præsenteret på Geneve Motor Show 2007.

Med deres eget design fra hhv. Peugeot og Citroën, vil de nye SUV’er udvide både Peugeot og Citroën’s modelprogram og give de to mærker mulighed for at nå nye kunder, ved at træde ind i et stadigt stigende markedssegment. Projektet vil blive målrettet mod europæiske markeder og lande, hvor der kører europæisk-udseende biler.

For Mitsubishi Motors, vil den yderligere volumen fra PSA Peugeot Citroën give virksomheden mulighed for at øge kapacitetsudnyttelsen og derved forbedre produktiviteten. Firmaet forventer, at denne aftale vil hjælpe med til at nå de mål, der er beskrevet i Mitsubishi Motors Revitalization Plan.

Med dette samarbejde tilstræber Mitsubishi Motors og PSA Peugeot Citroën en “win-win” strategi for samarbejdspartnerne.

Mitsubishi på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mitsubishi ASX 2,2 DI-D Instyle aut. 4WD
NYHED
239.900 kr.
Mitsubishi ASX
2,2 DI-D Instyle aut. 4WD
Holte
50.000
2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mitsubishi Outlander 2,4 PHEV Instyle CVT 4WD
NYHED
424.900 kr.
Mitsubishi Outlander
2,4 PHEV Instyle CVT 4WD
Søborg
4.000
2020
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mitsubishi Space Star 1,2 Intense 80HK 5d
NYHED
59.900 kr.
Mitsubishi Space Star
1,2 Intense 80HK 5d
Bækmarksbro
58.000
2015
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev