Suzuki

Når en Suzuki Alto vækker opsigt

| Martin van Dijk

Indrømmet. Vi har måske lidt en tendens til at skrive flest blogindlæg omkring særlig biler. Det kan eksempelvis være gamle, dyre eller hurtige biler. Vi kan dog godt garantere, at bilen som er i fokus i dette blogindlæg absolut ikke er nogle af delene, den kan måske lige klare betegnelsen halvgammel. 

Der er nemlig tale om en Suzuki Alto. En bilmodel vi ikke tidligere har skrevet mange linjer om her i bloggen, og det er egentlig heller ikke bilen i sig selv, som danner fundamentet for dette blogindlæg, men derimod lasten, som gør bilen speciel.

Kapers til hele familien

Suzuki Alto er nok ikke umiddelbart en bil, der vækker opsigt i trafikken, og det er ikke ofte, man fisker telefonen op ad lommen for at skyde et billede af en Alto. Det skete dog tidligere i denne uge, hvor en Suzuki Alto fangede vores opmærksomhed. Ikke fordi den var udsmykket med alufælge, hækspoiler og pangfarver - næ den var skam pakket ind i en helt normal rød gang maling, men i bagruden var der noget interessant.  Det kan måske være en smule vanskeligt at se på billedet, men bagruden var fyldt med ni glas kapers pænt flankeret af to blomster. Det var alligevel så speciel en last, at vi måtte grave i lommen efter telefonen. Vi har før set forskellige bagrude udsmykninger af forskellig kvalitet, men så har det ofte været bamser, puder eller lignende, men kapers og blomster..! Der er vist lagt op til en ordentlig omgang pariserbøf hjemme i kolonihaven, og man må sige, at der er tale om en optimal udnyttelse af pladsen i den lille Alto - det er godt at se, og det er da med til at gøre den lidt neutrale Suzuki Alto noget mere speciel :-).

Det er vel i bund og grund også kun fantasien og pladsen, der sætter grænserne for, hvad man kan transportere i sin bil. Kender du eventuelt til andre eksempler på mærkelige ting, der har været proppet ind i én bil?

Suzuki på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Suzuki Swift 1,6 Sport
NYHED
22.500 kr.
Suzuki Swift
1,6 Sport
Hedensted
196.000
2006
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Suzuki Swift 1,2 16V Action 90HK 5d
NYHED
109.900 kr.
Suzuki Swift
1,2 16V Action 90HK 5d
Frederikshavn
54.000
2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Suzuki Baleno 1,2 Dualjet Exclusive 90HK 5d
NYHED
139.900 kr.
Suzuki Baleno
1,2 Dualjet Exclusive 90HK 5d
Slagelse
20.000
2019/2018
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev