Indrømmet. Vi har måske lidt en tendens til at skrive flest blogindlæg omkring særlig biler. Det kan eksempelvis være gamle, dyre eller hurtige biler. Vi kan dog godt garantere, at bilen som er i fokus i dette blogindlæg absolut ikke er nogle af delene, den kan måske lige klare betegnelsen halvgammel. 

Der er nemlig tale om en Suzuki Alto. En bilmodel vi ikke tidligere har skrevet mange linjer om her i bloggen, og det er egentlig heller ikke bilen i sig selv, som danner fundamentet for dette blogindlæg, men derimod lasten, som gør bilen speciel.

Kapers til hele familien

Suzuki Alto er nok ikke umiddelbart en bil, der vækker opsigt i trafikken, og det er ikke ofte, man fisker telefonen op ad lommen for at skyde et billede af en Alto. Det skete dog tidligere i denne uge, hvor en Suzuki Alto fangede vores opmærksomhed. Ikke fordi den var udsmykket med alufælge, hækspoiler og pangfarver - næ den var skam pakket ind i en helt normal rød gang maling, men i bagruden var der noget interessant.  Det kan måske være en smule vanskeligt at se på billedet, men bagruden var fyldt med ni glas kapers pænt flankeret af to blomster. Det var alligevel så speciel en last, at vi måtte grave i lommen efter telefonen. Vi har før set forskellige bagrude udsmykninger af forskellig kvalitet, men så har det ofte været bamser, puder eller lignende, men kapers og blomster..! Der er vist lagt op til en ordentlig omgang pariserbøf hjemme i kolonihaven, og man må sige, at der er tale om en optimal udnyttelse af pladsen i den lille Alto - det er godt at se, og det er da med til at gøre den lidt neutrale Suzuki Alto noget mere speciel :-).

Det er vel i bund og grund også kun fantasien og pladsen, der sætter grænserne for, hvad man kan transportere i sin bil. Kender du eventuelt til andre eksempler på mærkelige ting, der har været proppet ind i én bil?