Toyota er nu klar med en helt ny version af en af danskernes favorit mini biler, Yaris. Et nyt markant design, væsentlig højere oplevet kvalitet i kabinen og en særdeles attraktiv pris fra 104.995 kr. Det er nogle af ingredienserne i den cocktail, Toyota har brugt sommeren til at mikse sammen, og som i skikkelse af Toyota Yaris får dansk premiere i sidste halvdel af august.

Den nye Yaris følger i sporet på sin lillebror AYGO med et moderne og mere dramatisk design og en markant højere kvalitet i kabinen.

Og så bliver det til en attraktiv pris, afslører den danske Toyota-importør.

Prisen for den nye Yaris starter fremover på 104.995 kr. for en 3-dørs, 1,0-liters benzinmotor med et gennemsnitligt brændstofforbrug på 23,3 km/l samt udstyr som bl.a. højdejusterbart førersæde, el-ruder, el-sidespejle med varme samt halogen forlygter. Denne udstyrsvariant har navnet T1.

Vælger man det næste udstyrstrin kaldet T2, får man bl.a. aircondition, læderrat, sædevarme, fjernbetjent centrallås og ikke mindst anden generation af Toyotas multimediesystem Toyota Touch 2 med 7” touch skærm, Bluetooth® til trådløs streaming af musik og bakkamera samt mulighed for integration af navigation på dansk.

Toyota forventer, at den mest populære udgave af Yaris i Danmark bliver versionen med 1,33-liters benzinmotor og T2-udstyr til i alt 164.995 kr. plus levering.

Store forventninger til Yaris Hybrid
Som den eneste i klassen kan man vælge mellem tre forskellige motorteknologier i form af benzin, diesel eller hybrid. Hybridudgaven af den nye Yaris har Toyota store forventninger til. I fjor var Yaris Hybrid med til at bane vejen for hybridbilens gennembrud i Danmark, hvor der blev solgt over 1.000 Toyota hybridbiler. Knap hver femte solgte Yaris i 2013 var med hybridmotor, og Toyota forventer, at allerede næste år vil hver tredje solgte Yaris være en hybridbil.

Når den nye Yaris Hybrid lander i Danmark, bliver det med et prisskilt fra 179.995 kr. – og det har dermed aldrig før været billigere at købe en hybridbil i Danmark og blive ejer af en af klassens mest moderne biler, der endda kører op til 32 km/l i byen.

Stilfulde Yaris Style
En særlig og ekstra stilfuld variant af den nye Yaris med navnet Yaris Style skal tiltrække en helt ny og yngre målgruppe, der går mere op i livsstil og elsker at skille sig ud.

Med Yaris Style får du udover multimediesystemet Toyota Touch 2 bl.a. en specialdesignet frontgrill, 16” alufælge i et smart design, LED-kørelys, LED-baglygter, røde styling detaljer i kabinen på både sæder, instrumentpanel, dørpaneler og syninger i læderrattet samt tågeforlygter med kromdetaljer fra 179.995 kr.

Yaris er i Danmark en af Toyotas absolut mest populære biler kun overgået af den mindre Toyota Aygo. I 2013 blev der indregistreret over 3.200 Toyota Yaris, mens Yaris året før var den bedst sælgende i sin klasse i Danmark.

Yaris fås også som varebil
Det er også muligt at få Yaris som varebil. Faktisk blev Yaris den mest solgte varebil i sin klasse i fjor, og ifølge Toyota har de i sinde at fastholde denne position. Prisen for den nye Yaris Van, som varebilen kaldes, starter fra 72.995 kr. ekskl. moms.

Det er naturligvis også muligt at erhverve sig en Yaris Van med hybridmotor. Her starter priserne fra kun 95.996 kr. ekskl. moms – både med automatgear og 2-zonet fuldautomatisk klimaanlæg blandt standardudstyret.

Den nye Toyota Yaris kommer til Danmark både som personbil og varebil i sidste halvdel af august.