En overflod af udstyr og dyre designdetaljer

307 Griffe afløser 307-familiens hidtidige topversion SE. Den er en udvikling af SE’eren med endnu mere luksus, kørekomfort og eksklusive designdetaljer inkluderet i standardprisen.

Griffe er i den grad en bil, man kan være stolt af at vise frem – men først og fremmest er den for føreren selv et overflødighedshorn af lækre detaljer og køreglæde.

Inde i kabinen kan man glæde sig over fuldt læderbetræk – også med læder på rat og gearknop. Kørsel på lange stræk gøres endnu mere behagelig med den elektroniske fartpilot, og både sommer og vinter er kabinen komfortabelt tempereret med det automatiske klimaanlæg, der også separat sørger for kølig temperatur i det 17,5 liter store handskerum – praktisk til at holde f.eks. drikkevarer, chokolade og madpakken kolde.

Men oven i kommer, at 307 Griffe overtager SE’erens trinløst højdejusterbare passagersæde, elruder med klemsikring på alle døre, praktiske opbevaringsrum under forsæderne og i loftet, forsæder med armlæn og midterarmlæn bag med opbevaringsrum. Plus hele den liste af andet komfortudstyr, som er fælles med alle 307’ere, bl.a. justerbare spejle med varme, boardcomputer, tonede ruder og atermisk forrude. I det udvendige design løftes Griffe med indbyggede tågeforlygter, flotte 16” alufælge og indfarvede sidespejle, dørhåndtag, kofangere og gummilister i bilens farve. Meget stilige detaljer, der sætter prikken over i’et på det stærke og dynamiske 307-design. Og alt sammen inkluderet i en yderst aggressiv pris.

Stærk motor, høj sikkerhed

307 Griffe udstråler kort sagt i den grad ødsel sport og dynamik. Og i en Peugeot er det nærmest en selvfølge, at der er rigelig dækning for det signal i selve køreoplevelsen.

Motoren er den mest dynamiske i hele 307-programmet, en af Peugeots mest muskuløse og accelerationsvillige benzinmotorer, en 2-liters på 16 ventiler med 138 hk, en topfart på 206 km/t og acceleration fra 0-100 på blot 9,2 sekunder. Ganske stærkt for en bil, der er designet til at rumme hele familien.

Så meget sport er også et særsyn i en bil med et aktivt og passivt sikkerhedsniveau, der i test efter test er fastslået som blandt de overhovedet højeste i hele klassen.

307 Griffe fås som 5-dørs og prisen er 274.990 kr. plus metallak.