Snigpremiere: Næste generation af Cadillac SRX Crossover

- Den helt nye SRX luksus crossover kommer i efteråret 2009
- Tilsvarende i styling og proportioner som Provoq konceptet
- Dynamisk alternativ i luksus crossover-segmentet

Cadillac har haft snigpremiere på den næste generation SRX Crossover en 2010 model, der vil blive lanceret på verdensplan i efteråret 2009. Den helt nye SRX er bestemt til at tilføre et mere dynamisk alternativ til kernen i luksus crossover-segmentet og byder på en frisk gentagelse af Cadillacs kendte designformsprog.

"Den næste generation SRX er resultatet af den fortsatte efterforskning og raffinering af Cadillacs designformsprog med det formål at skabe en dramatisk tilstedeværelse i luksus crossover verdenen," siger Clay Dean, Cadillacs design direktør.

Nærmere oplysninger om den nye SRX vil blive meddelt senere. 2010-modellen erstatter den nuværende SRX Crossover, som blev lanceret i 2004 som et centralt element i Cadillacs løbende produkt renæssance og globale ekspansion. Denne næste generation crossover har samme styling og proportioner som Cadillacs Provoq Koncept, der er blevet vist ved mange autoshows i løbet af 2008.

Den helt nye produktions-model er udviklet med henblik på at opnå en fremragende kørselsdynamik og vådt-vejr trækkraft med en elegant moderne kabine udformet til at rumme fem passagerer og rigelig bagage.

"Den næste generation SRX vil, sammen med den nye CTS Sport Wagon, vise, at Cadillac trækker sit dramatiske design i nye retninger, især biler og crossovers, som har den rigtige størrelse på det rigtige tidspunkt for dagens luksus forbrugerne," sagde Jim Taylor, Cadillac generel manager.