Ny designstil fra Mitsubishi

| -

Ny designstil fra Mitsubishi med den nye Sportback konceptmodel

Den japanske bilproducent Mitsubishi viser spændende design fornyelse og styrkede bånd til motorsporten, med det første billede af den nye Sportback Konceptmodel, der får verdenspremiere på dette års internationale motorshow i Frankfurt til september.

Sportback koncept

Mitsubishi Sportback konceptmodellen er et bud på en ny 5-dørs sports-hatchback, der er et af de nye karrosseri koncepter, der forventes at få stor popularitet i Europa.

Den nye Sportback koncept model er absolut tro mod den japanske producents sportslige arv og vil blandt andet byde på en helt ny platform udviklet af Mitsubishi.

Denne nye platform er fleksibel nok til at kunne tilpasses en bred vifte af fremtidige biler, lige fra den nye Outlander crossover SUV, til flere kommende C-segment varianter, der vil kunne tilpasses til forskelle markeders individuelle behov.

Koncept bilens udvendige design giver allerede nu et tydeligt fingerpeg om den designretning, Mitsubishi Motors har valgt at tage i de kommende år.

Med sin sporty og kileformede profil, lange akselafstand og markante kølergrill, der fremhæver Mitsubishi logoet kombineret med en relativ høj bagende, udtrykker den nye Sportback Mitsubishis fremtidige vision om et sporty personbilsdesign.

Mitsubishi på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mitsubishi Colt 1,3 Intense ClearTec Coolpack
NYHED
39.500 kr.
Mitsubishi Colt
1,3 Intense ClearTec Coolpack
Hobro
139.000
2009
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mitsubishi ASX 1,6 Invite
NYHED
159.900 kr.
Mitsubishi ASX
1,6 Invite
Slagelse
74.000
2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mitsubishi Outlander 2,0 Invite
NYHED
21.899 kr.
Mitsubishi Outlander
2,0 Invite
Esbjerg N
195.000
2007
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev