Så er de første "hele" billeder af den nye Ford Mustang dukket op. 2010 udgaven, der bliver introduceret i efteråret 2009, har fået et ganske nydeligt facelift, hvor der er lagt stor vægt på et mere aggressivt udseende. Ford er godt klar over at den nye Chevrolet Camaro vil tiltrække sig meget opmærksomhed, hvilket også er en af grundene til det aggressive look.
Specielt lygterne har fået en ordentlig omgang - men generelt er formere blevet mere afrundet for at skabe en mere voluminøs bil. Men også interiøret har fået sig en overhaling, hvilket er godt for markederne udenfor USA, der fra start har kritiseret den meget hårde plast.

Om der er ændret på selve konstruktionen omkring ophæng etc. vides endnu ikke. Men sandsynligheden er stor, da Mustangen også her fik en del kritik fra specielt europæiske medier - og små billedeudsnit viser også at der meget muligt er sket noget på netop dette område.

Det forlyder at motoren i GT versionen er den samme V8'er med 24V, som vi kender fra den nuværende model. Om ydelsen er hævet er usikkert - men 325 hk i basisversionen lyder som en passende opgradering fra de nuværende 300 hk. Mindste model bliver stadig en V6'er.

Prismæssigt vil Mustang 2010 stadig være til at købe for penge. I hjemlandet USA vil priserne begynde lige over de 21.000,- dollars. Herhjemme skal vi nok stadig forvente priser omkring de 700-800.000,- kroner.