VW Golf

Ny Golf Variant i salgslokalerne

| -

Volkswagen er nu klar med en ekstra lang udgave af Golf: Golf Variant til alle dem, der ikke vil miste Golfs dynamiske sjæl, men samtidig kræver plads til et aktivt liv. Golf Variant er hos de danske forhandlere nu og fås også i en miljøvenlig udgave der kører 23,8 km/l: Golf Variant BlueMotion Technology.


Volkswagens ingeniører og designere har bearbejdet Golf Variant ned i mindste detalje og resultatet er blevet en vellykket og sportslig bil, der ikke bare deler design-DNA med resten af Golf familien.

Med plan læssekant og dobbeltbund samt helt op til 1495 l bagagerumsvolumen, er der rigeligt med plads i den nye Golf Variant.

Samtidig har Volkswagens designteam sørget for, at Golf Variant bevarer sjælen fra Golf: et dynamisk ydre, der signalerer aktiv livsstil er den nye Golf Variants kendetegn.

Udover den karakteristiske nye Volkswagen-front, hvor man har taget afsked med en del krom og givet Golf Variant et stramt design med en sortlakeret horisontal grill og stødfanger lakeret i bilens farve, er der tilføjet nydesignede forlygter og motorhjelm. Desuden har Golf Variant fået lidt større luftindtag i fronten. Bagtil er designet ændret med nye baglygter og også her er stødfangeren lakeret i vognfarven.

Opdateret motorprogram
Et nærmere blik på motorvarianterne fortæller om en køreglad bil. Med et bredt udbud af Volkswagens prisbelønnede TSI- og TDI-motorer rækkende fra 105 hk til 160 hk er man sikret køredynamik og teknisk topklasse. Alt i alt står udvalget til Golf Variant mellem fire benzinmotorer og to dieselmotorer. Alle motorer er Euro-5 godkendt og dieselvarianterne er naturligvis med partikelfilter. Volkswagen har nu også implementeret common-rail-teknologien i Golf Variant TDI modellerne, hvilket garanterer ro i kabinen lavt forbrug og overbevisende trækkraft. Alle TSI benzin- og TDI dieselmotorer kan også bestilles med den innovative, dynamiske og brændstofbesparende automatgearkasse DSG.

Vælger man Varianten med 140 hk får man en tophastighed på 210 km/t og et forbrug på 20 km/l.

Benzinmotorerne er i sig selv en opvisning i at få økonomi, økologi og køredynamik til at indgå en harmonisk treenighed: top-versionen med 160 hk og DSG-gear udleder kun 143 g CO2/km og kører 16,7 km/l. Med dette motorspektrum er den nye Golf Variant en af Europas reneste og mest effektive stationcars.

Miljømodellen
I tråd med Volkswagens miljøstrategi, introduceres Golf Variant som noget nyt nu også i en miljøvenlig udgave. Med lablet "BlueMotion Technology" tilbyder Volkswagen nu sine kunder denne spareversion med 1,6 TDI-motoren med 105 hk, der kører hele 23,8 km pr. liter brændstof. CO2 udslippet er helt nede på kun 109g pr. kørt kilometer.

Golf Variant BlueMotion Technology er optimeret på en række punkter, der gør den ekstra brændstoføkonomisk og dermed udleder mindre CO2. Karosseriet er tilpasset, så aerodynamikken forbedres. Desuden er bilen udstyret med gearvalgsindikator, der vejleder føreren i optimalt gearskift, start-stop-system og bremseenergi-genvindings-system. Start-stop systemet sørger for, at motoren slukkes automatisk for at spare brændstof, når den ikke behøves - fx ved rødt lys. Det sker ved at udkoble og bremse bilen helt. Når man skal køre videre, starter motoren automatisk igen.

Ved genindvindingen af bremseenergi fungerer systemet således, at den energi, der genereres, når bilen bremser eller kører med motorbremse, bliver omdannet af generatoren til elektricitet og gemt i batteriet til senere brug i de elektriske systemer i bilen, som fx radioen. Derved aflastes motoren, der ikke skal drive generatoren - og der spares på en og samme tid brændstof.

Desuden har Golf Variant BlueMotion Technology friktionsoptimerede trækaksler, dæk med optimeret rullemodstand og 5-trins manuel gearkasse med længere gearudveksling i 4. og 5. gear.

Den miljøskånende Golf Variant BlueMotion Technology fås fra 302.596 kr. og står klar til en prøvetur hos forhandlerne nu. I løbet af januar/februar 2010 vil Golf Variant ligeledes blive tilbudt med et 7-trins DSG-gear til priser fra 341.791 kr.

Interiør
Golf Variant har fået helt nyt armatur og nye instrumenter og er dermed helt på niveau med Golf. Bl.a. har Golf Variant fået samme treegede læderrat, der også ses i Passat CC. Ligesom brugerfladen til det nye klimaanlæg er blevet integreret i Golf Variant, tilbydes de bedste radio- og navigationsanlæg nu også til Golf Variant.


 


Tillige fås den nye Golf Variant med de nyeste innovative assistentsystemer som fx parkeringspilot, bakkamera og igangsætningsassistent.

Den nye Golf Variant er allerede nu hos samtlige Volkswagen forhandlere og prisen starter ved 291.998 kr for en 1,4 TSI med 122 hk i Comfortline udstyrsversion.


 

VW Golf på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Golf VI 1,4 TSi 122 Highline DSG
NYHED
79.900 kr.
VW Golf
1,4 TSi 122 Highline DSG
Fredericia
161.000
2009/2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Golf VI 1,6 TDi 105 BlueMotion
NYHED
79.900 kr.
VW Golf
1,6 TDi 105 BlueMotion
Hvidovre
174.000
2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Golf el EL 136HK 5d Aut.
NYHED
184.900 kr.
VW Golf
el EL 136HK 5d Aut.
Greve
56.000
2017/2018
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev