Ny importør og eneforhandler af Bentley i Danmark

|

Michael Lassen Automobiler A/S bliver importør og eneforhandler af Bentley i Danmark

Engelske Bentley har indgået kontrakt med Michael Lassen Automobiler A/S om import og eneforhandling i Danmark af ”bilernes adelsmærke”. Formelt starter samarbejdet til oktober, samtidigt med introduktionen af den nye Bentley Continental GT, men i praksis er det allerede godt i gang. Det synlige eksempel herpå er udstillingen af en splinterny Bentley Arnage T på Banevingen 9 i København hos Michael Lassen Automobiler. Senere på året vil et eksklusivt og separat Bentley showroom være at finde på adressen.

Ny Bentley Continental GT
Bentley Continental GT er en model, som har givet helt nye forventninger til mærket Bentley i Danmark. Den er bygget på mærkets allerstolteste traditioner. Elegance og kompromisløs kvalitet i de mindste detaljer er fundamentet for udvikling af denne nye bil fra Bentley. Continental GT er således en smuk og luksuriøs sportscoupé med plads til fire personer og deres bagage. Dens køreegenskaber er lige suveræne, hvadenten kørslen skal foregå afslappet komfortabelt eller dynamisk sportsligt.

Continental GT er også en bil, hvortil kun den nyeste teknologi på højeste niveau anvendes. Den tolv-cylindrede seks-liters motor med to turboladere yder 560 hk. Igennem en sekstrins automatgearkasse og permanent firehjulstræk accelererer Continantal GT fra stilstand til 100 km/t på bare 4,8 sekunder, og tophastigheden nås først på den anden side af 300 km/t. Til den avancerede undervogn er der valgt luftaffjedring. Prisen på denne nyeste Bentley i Danmark vil være ca. 3,6 mio. kroner.

Michael Lassen Automobiler A/S
Sideløbende med import og eneforhandling af Bentley fortsætter Michael Lassen Automobiler A/S sin forretning med import og forhandling af Porsche samt handel med brugte kvalitets- og sportsbiler. Michael Lassen Automobiler er samarbejde mellem Michael Lassen og Semler Gruppen.

Bentley på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Bentley Continental GT 4,0 V8 S aut.
NYHED
Leasingpris/md. 5.700 kr.
Bentley Continental
4,0 V8 S aut.
Frederikssund
36.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Bentley Continental Supersports 6,0 Convertible aut.
NYHED
Leasingpris/md. 6.584 kr.
Bentley Continental
6,0 Convertible aut.
Viby J
72.000
2011/2012
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Bentley Sport Special 4,2 Recreation
Ring for pris
Bentley Sport Special
4,2 Recreation
Ans By
95.000
1937
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev