SsangYong Motor Company har netop afsløret udvendige og indvendige billeder af den nye Rexton, der er blevet udviklet under projekt navnet ”Y400”.

 

Ifølge SsangYong så kommer den nye Rexton til at konkurrere i segmentet for store off-road SUV'er, og henvender sig til kunder der sætter pris på en kombination af luksuriøs rejse og sande off-road egenskaber og høj anhængervægt, til professionelt brug eller krævende fritidsinteresser.

Den næste generation Rexton vil, som en ny autentisk SUV, genetablere SsangYong mærkets identitet ved at være nytænkende i alle aspekter. Rexton viderefører arven fra den forrige model, der første gang så dagens lys i Europa i 2003.

SsangYong fremhæver fire punkter, der kendetegner den nye Rexton

Drive Revolution
Kraftfulde og pålidelige køreegenskaber, der drager nytte af at være en ”full-frame” rammebygget SUV med front motor og 2- og 4-hjulstræk.

 

Safe Revolution
Quad-frame karosseri lavet af avanceret højstyrkestål og 9 airbags

Style Revolution
Majestætisk og karismatisk udstråling

High-tech Revolution
Apple Carplay og Android Auto med Mirroring Service, 3D AVM (Around View Monitoring), en bred 9,2-tommer HD-skærm etc.

Med inspiration fra den majestætiske græske tempel Parthenon, udtrykker Rexton robusthed og en dynamisk autentisk SUV styling.  Interiøret udstråler en luksuriøs atmosfære med høj kvalitet, og masser af plads til de 7 passagerer.

Den nye Rexton har premiere på 2017 Seoul Motor Show, som begynder den 30. marts, og salgsstart i Europa er i slutningen af 2. halvår 2017. Dansk introduktion og priser kendes på nuværende tidspunkt ikke.