Ny Passat Variant

|

Rummelig og elegant stationcar fra Volkswagen får premiere i Danmark til oktober

Præ-produktionen af den nye Volkswagen Passat Variant er begyndt. Ligeså er nedtællingen til introduktionen, der finder sted hos de danske Volkswagen-forhandlere omkring efterårsferien. Passat Variant er, som det fremgår af navnet, en version af Passat, hvis nyeste generation havde premiere i foråret. Vender man blikket mod déns kvaliteter, er der god grund til at se frem til den nye stationcar.

Til dato er Passat Variant fremstillet i mere end 4,3 mio. eksemplarer. Successen grunder i den udprægede funktionalitet, som løbende er blevet perfektioneret fra modelskifte til modelskifte, kombineret med et appetitligt og elegant design. Kerneværdien for Passat Variant udtrykkes, i sagens natur, gennem et overdådigt bagagerum med en kapacitet på 603 liter og 638 kg. Lægges bagsæderne ned, øges pladsforholdene dramatisk til 1.731 liter. I den kommende Passat Variant kan passagererne også glæde sig over endnu større rummelighed i kabinen.

Passat Variant har for længst afkræftet myten om, at en stationcar blot er en praktisk, men gumpetung afart af en almindelig personbil. Der er kælet for designet, og resultatet er en smagfuld og atletisk fremtoning, uanset hvilken vinkel man betragter bilen fra. Det dynamiske præg går igen i køreegenskaberne, der forener det sikre med det fornøjelige. Hvad angår udstyr og tekniske finesser, er stilen lagt på samme høje niveau som i den nye Passat, og med tryk på komfort, sikkerhed, kvalitet og raffinement.

VW Passat på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Passat 1,6 TDI BlueMotion 120HK 6g
NYHED
Ring for pris
VW Passat
1,6 TDI BlueMotion 120HK 6g
Tørring
59.000
2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Passat 2,0 TSi 210 Comfortline DSG
NYHED
229.900 kr.
VW Passat
2,0 TSi 210 Comfortline DSG
Kongens Lyngby
104.000
2015/2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Passat 2,0 TDi 150 Comfortline+ Vari. DSG
NYHED
249.900 kr.
VW Passat
2,0 TDi 150 Comfortline+ Vari. DSG
Roskilde
124.000
2016
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev