Porsche forstærker glæden ved den nye Porsche 911 Carrera ved at introducere en cabriolet som supplement til coupéen. Blot få måneder efter præsentationen af den nye generation af klassiske sportsvogne præsenteres en cabriolet variant af Porsche 911 Carrera og Porsche 911 Carrera S i det nye Porsche 911 design.


Hvad coupéen startede med det nye aluminium-stål karrosseri, fortsætter cabrioleten med det helt nye enestående tag. Det visuelle resultat er den oprindelige og karakteristiske taglinie bevaret i sin helhed. Den nye cabriolet har en flot figur. En intelligent letvægtskonstruktion, der også omfatter brugen af magnesium i taget, sikrer en lavere vægt og mere sportslighed, et lavere brændstofforbrug og større komfort. Den nye Porsche 911 Carrera er således betydeligt lettere end sine forgængere.

De to nye cabriolet modeller har samme motor, som deres tilsvarende Carrera coupé varianter. Bagtil i den nye Porsche 911 Carrera cabriolet findes en 3,4-liters motor, der genererer 350 hk (257 kW) og driver baghjulene via en syvtrins manuel gearkasse. Den nye Porsche 911 Carrera S cabriolet leveres med en 3,8 liters sekscylindret motor, der yder 400 hk (294 kW) og en syvtrins manuel gearkasse som standard.

Forbedringerne betyder, at også de nye cabrioletmodeller af ny Porsche 911 gør afstanden til andre sportsvogne endnu større, hvad angår brændstofforbrug, da begge modeller forbruger mindre end ti liter brændstof per 100 km (NEDC). Begge cabrioletmodeller kan leveres med Porsche dobbeltkobling (PDK), der bestilles som ekstraudstyr, hvilket giver et endnu lavere brændstofforbrug og en hurtigere acceleration.

Sammenlignet med de foregående modeller tilfører den længere akselafstand, den bredere sporvidde fortil og den nye elektromekaniske servostyring også cabrioletmodellerne endnu mere sportslige køreegenskaber, større præcision og mere agilitet. Alt afhængig af modellen, er der yderligere en række funktionaliteter til rådighed som standard eller ekstraudstyr, der kan forbedre køredynamikken yderligere.

Den nye Porsche 911 Carrera cabriolet kan allerede nu bestilles til priser inkl. moms og afgifter fra kr. 2.137.357,- på 911 Carrera cabriolet og kr. 2.455.284,- på 911 Carrera S cabriolet.