Ny Porsche 911 Carrera og Carrera S med mere kraft og mindre forbrug

 


Den 3. august introducerer Danmarks tre autoriserede Porsche Centre den næste generation af modelrækken Porsche 911. De fire nye 911 modeller – 2 coupér og 2 cabrioleter – med klassisk baghjulstræk tilbyder endnu mere dynamisk ydelse takket være deres nye boxer motorer på henholdsvis 3,6 og 3,8 liter. Det er desuden første gang, at man introducerer en Porsche sportsvogn med direkte benzinindsprøjtning, og sammen med den optionale gearkasse med ”Doppelkupplung” (PDK) er den nye Porsche 911 nu blevet endnu mere sportig og dynamisk.
De nye teknologier forbedrer de i forvejen imponerende præstationer. Porsche 911 Carrera Coupé med PDK opnår således et brændstofforbrug på 9,8 liter pr. 100 km. Hvad angår brændstofforbruget ligger alle nye Carrera-modeller betydeligt under 11 liter pr. 100 km, hvorved CO2-udslippet reduceres med op til 15%.
Porsche 911 Carrera med 3,6 liter motor har fået yderligere 20 HK og har således en maksimal ydelse på 345 HK. Forbedringerne i Porsche 911 Carrera S er med sin 3,8 liter motor tilsvarende imponerende, hvor man med de ekstra 30 HK nu har en ydelse på 385 HK. Porsche 911 Carrera S Coupé har således en topfart på lige over 300 km/t.

 

I den nye generation af Porsche 911 kan sportsvognene for første gang leveres med Porsche-Doppelkupplung (PDK), som er ekstraudstyr. PDK råder over 7 gear og kombinerer den kørekomfort, en automatgearkasse giver, med en racing gearkasses dynamiske gearskift. Desuden har det nye system en automatisk funktion, hvorfor den således erstatter Porsche Tiptronic S i modellerne Carrera og Carrera S. Takket være det optimerede og adaptive skifteprogram forbedrer PDK accelerationen og reducerer forbruget.
Porsche udviklede gearsystemet med den dobbelte kobling for 25 år siden til motorsport, hvor det var en klar fordel at kunne skifte gear uden at slække det mindste på grebet eller trækkraft og uden nogen form for afbrydelse mellem gearskiftene. Kørerne kunne således accelererer bedre end konkurrenterne og samtidig holde begge hænder på rattet også under selve gearskiftet.
Det er de erfaringer, der i dag giver den nye 911 en endnu bedre ydelse. En Porsche 911 Carrera Coupé udstyret med PDK accelerer fra 0-100 km/t på 4,5 sekunder, hvilket er 0,2 sekunder hurtigere end med manuelt gear. De kunder, der søger det ypperste inden for dynamik, kan kombinere PDK med Sport Chrono Plus inklusiv Launch Control. Resultatet er en acceleration fra 0-100 km/t på blot 4,3 sekunder.
Den nye generation Porsche 911 kan kendes på både det nye design for og bag samt nye lygter med LED-teknologi. LED kørelys og bixenon forlygter er standard på alle nye Carrera modeller og giver Porsche 911 en endnu mere unik og karakteristisk silhouet. De nye LED-baglygter afspejler naturligvis det samme markante og umiskendelige look. Som en ekstra sikkerhedsoption kan alle modeller desuden leveres med dynamisk kurvelys.
Pris for 911 Carrera inklusive danske afgifter og moms fra kr. 1.758.348,-
Pris for 911 Carrera S inklusive danske afgifter og moms fra kr. 2.000.256,-