Porsche Cayenne

Ny superdiesel med biturbo i Porsche Cayenne

| -

Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG løfter nu sløret for sin til dato stærkeste diesel-model til det europæiske marked: den nye Cayenne S Diesel. Den 4,2-liters og otte-cylindrede motor med bi-turbo kan mønstre hele 382 hk (281 kW) og har et maksimalt drejningsmoment på 850 Nm. Dette gør, at den nye Cayenne S Diesel ikke alene leverer toppræstationer, hvad angår dynamiske køreegenskaber, men samtidig formår at balancere brændstofforbruget, set  i relation til motorens størrelse og bilens vægt.

Den nye Porsche Cayenne S Diesel sprinter fra nul til 100 km/t på blot 5,7 sekunder og har en tophastighed på 252 km/t. Alligevel præsterer Porsche Cayenne S Diesel at holde et gennemsnitligt brændstofforbrug på hele 12 km/l (CO2 218 g/km). En af årsagerne til Porsche Cayenne S Diesels relativt beskedne tørst er, at Porsche har udstyret den nye dieselmodel med start-stop-systemet, dette er første gang, at en SUV med V8-motor er udstyret med denne funktion.


Med den nye Cayenne S Diesel vil man opleve de typiske køreegenskaber, der genfindes I ethvert Porsche-produkt. Cayenne S Diesel opfører sig som en sportsvogn, både dynamisk, men i lige så høj grad er bilens lyddesign sportsligt udlagt, hvilket naturligvis ikke mindst er afledt af den velklingende V8 motor med bi-turbo. Tillige er Cayenne S Diesel udstyret med
Porsches PTM firehjuls-træk, der giver bilen sin helt egen karakter. Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus) kan tilvælges den nye Cayenne S Diesel og gør køreoplevelsen endnu mere sportslig.


Den nye Porsche Cayenne S Diesel er med sin overlegne motorkraft det oplagte valg, hvis man fx skal trække en hestetrailer eller manøvrere en båd. Cayenne S Diesel har stadig masser af overskud, selv når den trækker sin maksimalt tilladte anhængervægt på hele 3,5 ton. Ligeledes er den nye Cayenne S Diesel den oplagte rejsepartner. Med sin 100-liters tank og sit gennemsnitlige dieselforbrug  på 12 km/l formår Cayenne S diesel at tilbagelægge imponerende 1.200 km på én tankfuld.

På eksteriørsiden er den nye Cayenne S Diesel karakteriseret ved de typiske  Cayenne S designelementer og den nye topmodel har de typiske visuelle kendetegn som de øvrige V8-versioner fra Porsche, fx er Cayenne S Diesel udstyret med sølvfarvede bremse-kalibre. Frontens sortlakerede finner omkranser luftindtagene. Og I lighed med Cayenne Diesel er fronten også I S-versionen prydet med et "diesel"-logo. Bagpå identificeres Cayenne S Diesel med et klassisk modelbadge.

Den nye Porsche Cayenne S Diesel får verdenspremiere på den internationale bilmesse I Paris til september.

Pris inkl. moms og afgifter for Porsche Cayenne S Diesel 1.633.157,-

Porsche Cayenne på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Porsche Cayenne 3,0 D Tiptr.
NYHED
599.900 kr.
Porsche Cayenne
3,0 D Tiptr.
Viborg
133.000
2014/2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Porsche Cayenne 3,0 D Tiptr.
NYHED
299.000 kr.
Porsche Cayenne
3,0 D Tiptr.
Rødovre
186.000
2009
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Porsche Cayenne Turbo 4,5 4x4 450HK 5d 6g Aut.
NYHED
Ring for pris
Porsche Cayenne
Turbo 4,5 4x4 450HK 5d 6g Aut.
Tørring
200.000
2005
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev