Nyhed fra Peugeot: Privatleasing

Peugeot Finans har skræddersyet en attraktiv leasingmulighed for private bilkunder, der nu vil kunne nyde godt af en nem og problemfri langtidsleje, hvor alt er inkluderet i en fast, månedlig pris.

Leasing af biler har med sine mange fordele i flere år været den fortrukne løsning for virksomheder, der tilbyder firmabil til sine medarbejdere. Nu breder leasingmodellen sig til det private bilmarked, hvor der er blevet stor efterspørgsel på den praktiske og bekvemme måde at have bil på.

Peugeot Privatleasing
Peugeot Finans har skræddersyet en leasingmodel, der gør det nemt og risikofrit for private bilkunder at køre Peugeot uden at være ejer.
Ved privatleasing langtidslejer man en bil til en fast ydelse pr. måned plus et indskud, der er en engangsydelse, som er mindre end en normal udbetaling på et billån.
Normalt binder man sig for en periode på 36 måneder, men hos Peugeot Finans er det muligt at indgå en aftale for 30 måneder, hvilket betyder, at man altid har en ny bil.
Leasingydelsen beregnes efter hvor mange kilometer, man påregner at køre i bilen i de 30 måneder.

En budgetsikker løsning
Der er flere fordele ved at lease sin bil. Det er ikke nødvendigt at optage et stort billån, og man risikerer ikke et værditab ved at skulle sælge bilen. Der er ingen uforudsete udgifter: Bilen koster det samme hver måned og den månedlige leasingydelse dækker også service og reparationer, selv nye dæk kan lægges ind i ydelsen.
I Danmark skal man betale moms af hele lejeprisen, hvilket private ikke kan trække fra og det betyder, at det på bundlinjen i nogle tilfælde vil være lidt dyrere at lease en bil frem for at eje den og andre gange lidt billigere. Men netop den faste månedlige ydelse giver familien mulighed for at planlægge sin biløkonomi præcist og undgå uforudsigelige udgifter.

Peugeot 207 1,4 HDi for 1.997 kr. pr. måned
Et eksempel på en leasingaftale fra Peugeot Privatleasing er Peugeots populære 207 med den brændstoføkonomiske og miljøvenlige HDi turbodieselmotor på 1,4 liter, der kan leases til 1.997 kr. pr måned. Peugeot 207 1,4 HDi med 70 hk kører hele 22,2 km/l og har en CO2-emission på kun 120 g/km. Leasingydelsen på 1.997 kr. pr. måned er for en periode på 30 måneder inklusiv 30.000 km (man kan efter aftale få op til 75.000 km inkluderet). Indskuddet er 25.000 kr. Alle priserne er inklusiv moms.
Peugeot Finans tilbyder leasing på hele Peugeots brede modelprogram, så er man interesseret i at lease andre Peugeot-modeller, er man velkommen til at kontakte sin Peugeot-forhandler og få et uforpligtende tilbud.