Chevrolet

Nykjær og Chevrolet skriver kontrakt

| -

Chevrolet Motorsport Danmark og Michel Nykjær vandt sidste år Europamesterskabet for Touring Cars – et samarbejde der gik så godt, at det var naturligt, at Michel Nykjær skulle køre i en Chevrolet i DTC-sæsonen 2009.

”Europamesterskabsløbet, på Salzburgring i efteråret, var kun en aftale om ét enkelt løb. Men da vi vandt løbet, og det viste sig, at teamet og jeg spillede utrolig godt sammen, så var det en naturlig sag, at vi begyndte at drøfte mulighederne for at køre sammen i DTC i 2009," fortæller Michel Nykjær. Det skulle dog vise sig at være lidt mere kompliceret end som så. "Tingene falder ikke så let på plads, når der bliver talt krise alle steder, men man skal aldrig give op. Nu er vi klar til sæsonpremieren, og alle besværlighederne her i vinterpausen har bare sat mig endnu mere op til at vinde titlen i år. Chevrolet’en er en bil, som passer mig, og jeg er helt sikker på, at jeg er med i den skarpe ende af feltet."

DTC-serien har førsteprioritet hos Michel Nykjær, men det er ingen hemmelighed, at han også kigger uden for landets grænser. Det er også en af grundene til, at han gerne vil arbejde sammen med Chevrolet Motorsport Danmark. "Teamet og jeg har vundet et Europamesterskab sammen, og jeg er helt sikker på, at vi også vil kunne klare os godt i VM-serien. Chevrolet Motorsport Danmark har et tæt samarbejde med WTCC-teamet, og jeg håber meget på at kunne komme ud og køre et par WTCC-løb, som ikke kolliderer med de danske løb," slutter Michel Nykjær. Det ligger dog ude i fremtiden. Fokus er nu rettet ind imod starten på DTC-sæsonen. Jyllandsringen lægger asfalt til det første løb søndag den 10. maj.

Fra Chevrolet Danmark udtaler pressechef, Dorthe E. Arvin: ”Vi har nu et virkelig stærkt team med Henrik Lundgaard og Michel Nykjær. Med Nykjær, der vandt europamesterskabet i vores Chevrolet uden at have kørt den tidligere, og Henrik Lundgaard der vandt 2. pladsen i DTC i 2008, kan vi kun gå efter ambitiøse mål – og denne gang er målet 1. pladsen.

 

Chevrolet på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Chevrolet Spark 1,0 LA
NYHED
29.999 kr.
Chevrolet Spark
1,0 LA
Holstebro
90.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Chevrolet Spark 1,2 LT
NYHED
44.900 kr.
Chevrolet Spark
1,2 LT
Kolding
98.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Chevrolet Nubira 1,8 CDX
NYHED
19.900 kr.
Chevrolet Nubira
1,8 CDX
Brønderslev
234.000
2010
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev