Personlig Vectra

Der er utrolig mange muligheder for at tilpasse sin bil til den personlige smag.

Opel importøren har ”klædt en Vectra på”, så den både er sporty og dynamisk at se på, velkørende, komfortabel og eksklusivt udstyret med nyttige detaljer, der giver kørslen endnu mere luksuspræg.

Denne Opel Vectra, som er på rundtur i landet og derfor kan ses hos Opel forhandlerne hen over året, signalerer ekstra sport ved at bilen har fået eftermonteret iøjnefaldende fælge, undervognen er sænket 20 millimeter, der er monteret en ny frontgrill og en spoiler over bagagerummet - leveret af ”Opel i-Line” fra udstyrsfirmaet Irmscher. Denne ”pakke” koster inkl. montering og lakering ca. 43.375 kr., heraf koster sænkningen af undervognen omkring de 10.000 kr. (Priserne er vejledende).

Vinrødt læderinteriør
Opel har valgt at eftermontere vinrødt læderinteriør med læder på stole og døre. Det koster 22.495 kr., Xenon forlygterne var med fra fabrikken til knap 20.000 kr. Automatisk nedblændende bakspejl og regnsensor (starter viskerne) koster 2.996 kr. fabriksmonteret, mens elektronisk klimakontrol koster ekstra 7.000 kr. i forhold til den aircondition, Opel Vectra leveres med som standard.

For at komfortniveauet skulle nå ekstra højder er der monteret et VDO navigationssystem til 20.000 kr. i bilen – og desuden et DVD-entertainmentsystem ”Axion” med skærme foran de to af pladserne på bagsædet. 17.000 kr. for dette udstyr, som sikrer underholdning af især børnene på bagsædet.

Til komfort-listen hører også, at denne Opel Vectra 2,2 16V er forsynet med fartpilot, som er utrolig behagelig på langfarten, og parkeringspilot – et system med sensorer i bageste stødfanger, som signalerer, når man er ved at køre noget for nær – også nyttig, når campingvognen skal på krogen.