Ny stilren Peugeot 307

Peugeot har netop offentliggjort de første fotos af det nyeste skud på stammen i Peugeot-familien, den nye 307. Den vil være at finde på de danske veje i sensommeren, nærmere bestemt primo september.

Og familiebåndet fornægter sig ikke. Den nye Peugeot 307 fremstår med sin katteagtige front helt i tråd med Peugeots nye designline, hvor der er lagt vægt på kombinationen af æstetik og dynamik. Fronten har et markant større luftindtag end hos forgængeren og forlygterne strækker sig længere tilbage, hvilket på én gang udtrykker både power og stilren elegance.

Den nye Peugeot 307 vil komme i samme udgaver som den nuværende 307, dvs. en hatchback med 3 og 5 døre, Stationcar, SW og 307 CC. Det brede motorprogram spænder fra benzinmotorer fra 1.4 liter med 75 hk, over 1.6 til 2.0 med 180 HK. Herudover de stærke og økonomiske HDi motorer med 1.6 og 2.0 liter, hvoraf de fleste har partikelfilter. Det endelige udstyrsniveau og priser er endnu ikke helt fastlagt, en ting kan der dog ikke herske tvivl om: Den nye Peugeot 307 er til at forføre med sit nye udseende og de unikke køreegenskaber.