Peugeot tilbyder Boxer og Expert, som Limited Edition.

Peugeot føjer nu flere spændende kampagne-modeller til sit i forvejen brede varebilsprogram. Boxer og Expert fås nu i Limited Edition-udgaver, der tilbyder kunderne mere komfort i arbejdslivet.

Årets første måneder tegner et klart billede af, at varebilssalget er rykket fra at være præget af salg i MPV- og 4x4-segmentet til at være domineret af de traditionelle varebiler. De store og mellemstore varebilers andel af totalmarkedet er steget, så varebiler som Boxer og Expert nu udgør mere end 50 %.

Peugeot gør nu sine to største arbejdsheste endnu mere attraktive ved at tilbyde dem i en speciel kampagne-udgave: Limited Edition. Med valget af udstyr til Limited Edition sætter Peugeot fokus på sikkerhed (ESP, fartpilot og tågeforlygter), komfort (aircondition) og miljø (FAP partikelfilter).

Peugeot Boxer Limited Edition
For Boxer gælder Limited Edition tre forskellige udgaver: 330 L1H1 2,2 HDi med 100 hk, 333 L2H2 2,2 HDi med120 hk og 333 L2H2 3,0 HDi med 160 hk og FAP partikelfilter.
Kampagnemodellerne er udstyret med en Limited Edition pakke, som består af: Aircondition, fartpilot, ESP og tågeforlygter. Pakken har en værdi af 18.320 kr., men fås for kun 5.000 kr.
En varebil er brugernes daglige arbejdsplads og med Boxer Limited Edition kan kunderne vælge en varebil, der tilbyder en mærkbar komfort i det daglige arbejdsliv.

Peugeot Expert Limited Edition
Peugeot Expert blev af de danske motorjournalister valgt til Årets varebil 2008. Den er med bl.a. ESP som standard den sikreste varebil i sin prisklasse og nu fås den i en Limited Edition-udgave, der giver kunderne mulighed for at vælge en arbejdsbil med et udstyrsniveau, der fuldt ud matcher en veludstyret personbil.

Peugeot Limited Edition indbefatter to forskellige udgaver: L1H1 2,0 HDi med 136 hk og FAP partikelfilter samt L2H1 med 2,0 HDi med 136 hk og FAP partikelfilter.
Udstyrspakken består af: Aircondition, fartpilot og Look pack (tågeforlygter og delvist indfarvet kofanger). Normalprisen er 15.675 kr., men som Limited Edition er prisen blot 3.000 kr.