Peugeot-ejerne bliver VIP’er på Biler for Alle i Herning

Peugeot er stærkt med på Biler for Alle i Herning den 25.-28. oktober:
Der bliver vist masser af flotte, nye modeller, og der er Danmarkspremiere på en af de mest spændende nyheder i 2007, Peugeot 308. Man kan se Peugeots første firehjulstrækker, 4007 og den racer, der måske skaber en helt ny klasse på Jyllands Ringen, Peugeot 207 Spider. Og så bliver alle Peugeot-ejere behandlet som VIP’er lige fra ankomsten og kan også prøve 4x4-kørsel med kendisser bag rattet.

Peugeot Danmark har sat alle sejl til for at skabe en festlig og spændende oplevelse for alle på den store biludstilling i Herning Messecenter – men med særlige fordele for Peugeot-ejerne. Det solide fundament er en stor messestand, der kan fremvise hele 23 spændende Peugeot-modeller og markedets måske bredeste palette af personbiler og varebiler i de klasser, som danske bilkøbere er mest tændt på i disse år.

Nyhederne står i kø på Peugeot standen
Standens største nyhed er Danmarkspremieren for den nye Peugeot 308. Den afløser 307’eren, der har været Danmarks mest købte bil i sin klasse gennem en årrække. På 308 er der skruet endnu et hak op for både designet, rummeligheden, sikkerheden og de sportslige køreegenskaber, men også den grundlæggende kvalitet er udviklet til at sætte ny standard i klassen. Standens to 308’ere vil givetvis samle tilskuere, for ved et lukket ”preview” i starten af oktober, hvor danske Peugeot ejere kunne få et første kig på 308, mødte over 20.000 op.

 En anden Danmarkspremiere er 4007, som er Peugeots første 4X4 SUV – med råt design, masser af plads, en heftig ny HDi turbomotor og et intelligent, brændstofbesparende firehjulstræk.
 Den sporty stationcar, 207 SW, blev lanceret for blot otte uger siden, og den kan man selvfølgelig også opleve på standen. Desuden kan alle med benzin i blodet glæde sig til at se Peugeot  207 Spider,og det er under overvejelse, om den skal danne grundlag for en helt ny klasse der skal køre sprintløb i forbindelse med DTC-løbene næste år. Og blandt de nye Peugeot varebiler er den flotte VIP-shuttle eller minibus til storfamilien, Expert Tepee udstillet.
 
Peugeot-ejerne får VIP-områder
Der bliver også taget lidt ekstra godt hånd om de mange, der allerede har en Peugeot som ”bilen i deres liv”: Allerede ved ankomsten til messeområdet, kan de rulle hen og sætte bilen i Peugeots VIP-parkeringsområde. Og inde på standen kan de trække sig lidt tilbage i VIP-loungen for Peugeot-ejere, hvor man kan slappe af med lidt nakkemassage og en lille forfriskning.
 Desuden tilbyder Peugeot alle besøgende 4x4-kørsel i den nye 4007, hvor man kan prøve at sidde med gennem en udfordrende testbane  med kendisser bag rattet, og der vil være balloner til alle børn. Har man ikke mulighed for at tage til Herning, så kan man følge livet på standen via webcam på www.peugeot.dk.