Peugeot

Peugeot satser på det indiske bilmarked

| -

Peugeot har netop taget de første spadestik til en ny bilfabrik i Gujarat provinsen i Indien, også kaldet for Indiens Detroit pga. den stigende bilproduktion i området.


Ved Indvielsen af Peugeots nye tiltag til en bilfabrik var bl.a. Adm. direktør for Asiatiske Aktiviteter (Asian Operations) Gregoire Olivier, Generaldirektør for Peugeot Vincent Rambaud samt Adm. direktør for PCA Motors India Frédéric Fabre. De sørgede for en begivenhed, der blev foretaget i overensstemmelse med det ældgamle hellige hinduritual bhoomi pujan, der skal sikre succes, held i bygningsarbejdet, en stærk energi omkring arbejdspladsen og de traditionelle første spadestik.

Det nye globale bilcentrum
Ved denne lejlighed udtalte premierminister for Gujarat provinsen Shri Narendra Modi :” Gujarat er ved at blive et globalt bilcentrum. Jeg lykønsker Peugeot med at blive en del af det.”

Også Peugeots generaldirektør Vincent Rambaud benyttede lejligheden til at komme med stærke udtalelser, hvor han forsikrede om den langsigtede forpligtelse og det engagement, Peugeot har tænkt sig at lægge i projektet. Som han sagde: ”Peugeot vil vokse sammen med jer og bringe det bedste, vi har, af passion, know- how og teknologi til det livlige Gujarat i fantastiske Indien og til alle jer, der er med til at gøre denne rejse til en succes.”

Kæmpe investering giver 5000 nye job
Den fremtidige bil- og motorfabrik vil blive lagt på et 2,5 mio. m2 stort areal, til hvilket Peugeot vil lægge en leverandør-park til en værdi af 650 mio € - en investering, som vil betyde 5000 nye jobs for området. I forlængelse heraf er Peugeot og Gujarats regering blevet enige om at skabe instituttet ’Automotive Skills Development Institute (ASDI)’, som skal lægges i det voksende bilcenter i Gurajat i byen Sanand og bidrage til yderligere at skabe vækst i området.

 

Peugeot på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Peugeot 308 1,6 BlueHDi 120 Allure Sky SW
NYHED
189.700 kr.
Peugeot 308
1,6 BlueHDi 120 Allure Sky SW
Faaborg
57.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Peugeot 207 1,6 CC
NYHED
69.900 kr.
Peugeot 207
1,6 CC
Ringe
149.000
2007/2008
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Peugeot Partner L1 Flexpack 1,6 e-HDi Cool 'N' Tool ESG 90HK Van Aut.
NYHED
72.900 kr.
Peugeot Partner
L1 Flexpack 1,6 e-HDi Cool 'N' Tool ESG 90HK Van Aut.
Give
25.000
2015
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev